Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

"Gamle stjerner" i tabelltoppen

Liungens sjuerlag med Ingunn Sørum i spissen vant 8-1 i lokaloppgjøret mot Holeværingen som hadde tidligere liungenspillere på laget

Lier Stadion:
Liungen - Holeværingen 8 - 1 (3-0 ved pause)

Vi har fått følgende rapport fra Liungen:

Dette er så nære man kommer lokaloppgjør i denne serien. Holeværingen har to spillere som har spilt toppfotball med Liungen, Silje Evensen og Monica Rovelstad. De har også Lena Øveren som spiller på Lier Cats Innebandy sammen med mange av liungjentene.

Siden Holeværingen er det eneste laget som har slått Liungen i år, var liungjentene klare for revansje på eget gress.

Kampen begynner ikke så bra når Monica Roelstad (ex Liungen) tar saken i egne hender og dribler seg fremover. Hun gjør ingen gjør feil alene mot Liungens rutinerte Marianne Holmquist.
Etter dette tar Liungen mer over. Renate Kristensen banker inn Liungens første. Kampen veksler frem og tilbake, men Holmquist stopper alle skuddforsøk fra Holeværingen.
Marianne Due Paulsen jobber iherdig foran, lurer keeper og setter inn mål nr. 2 fra død vinkel. Mål nr. 3 kommer etter knallhard heading av Renate Kristensen etter corner.

Litt ut i 2 omg. får Liungen frispark. Inger Knuten legger til rette, og banker ballen i krysset. Dette må være årets mål! Dette gir Inger selvtillit og hun scorer 1 til. 5-1 og Liungen er sikre på seier nå. Renate putter sitt 3 for dagen. Helene Akselvoll kjemper inn Liungens 7 mål. Sørum vil også på scoringslista og avslutter ballet til 8-1.

En godt gjennomført kamp og vårsesong av liungenjentene. Tabellen sier 7 poeng ned til Jutul som er nr. 2.

Flere saker fra arkivet

Gamle "stjerner" glitrer litt

Veteranene med Inger Knuten, Marita Ruud Gundersen og Ingunn Sørum i spissen på Liungens sjuerlag har bevist at de fortsatt har målteft

Målkalass på Stoppen

- Mange var gode i dag, sa femmålscorer Ingunn Sørum etter at Liungens sjuerlag vant hele 12-2 over Gruner i kveld.

Vant finalen

Ingunn B. Sørum og Marita Ruud Gundersen, og de andre på Liungens sjuerlag slo utfordrer Mangleerud/Star i går

Slitsom helg

Det sa Ingunn Sørum som sammen med Marianne Holmqist, Vibeke Lundbekk og Marita Ruud Gundersen avsluttet som kretsmestere for sjuerlag et døgn etter åpningskampen for Lier Cats i innebandy

Vi vinner serien

- Det er målet vårt, sier den tidligere storspilleren Ingunn Sørum (her th sammen med en av sine trenere Lena Tyriberget)

Fotballgleder på en mandag --

Herrelagene til Liungen og Spa/Bra, og Liungens kvinnelag (her representert med "veteranene" Ingunn B. Sørum og Marita Ruud Gundersen) vant alle sine viktige kamper i kveld

Spilte på lavgir

Liungens sjuerlag med storscorer Ingunn Sørum i spissen "spaserte" seg til nok en storseier ---

Rundspilte Kolbotn

Ingunn Sørum (på bildet) gjorde fire mål for Liungen, da sjuerlaget vant 8-2 over Kolbotn etter en flott førsteomgang

Sølv er ikke nederlag

-Sinnsykt bra, ropte Bjørn Andenæs, treneren for Lier Cats, etter at laget hadde sikret andreplassen i innebandyens 1. divisjon i ettermiddag

På tabelltoppen

Ingeborg Abelsen (bildet) scoret tre mål, da Liungens sjuerlag vant sin andre kamp på to rad i høståpningen

Lokaloppgjør i september

Kristine B. Eriksen (bildet) startet høstsesongen med to scoringer mot Kongsberg og seier med Liungen. Nå brygger det opp til et skikkelig lokaloppgjør mot Lier IL s lag, som også vant sin første kamp i høstsesongen ---

- Det vippa ikke vår vei

Eks Liungenspiller, nå innebandyspiller Ingunn Sørum og Lier Cats var skuffa etter tapet for Gjøvik i St. Hallvardhallen søndag ettermiddag.

Topper tabellen

- Hjemvendte Ingeborg Susanne Abelsen (her som innebandyspiller) scoret to av målene, da Liungens sjuerlag dominerte tirsdagens kamp i Oslo

Rundspilte motstanderne

Marita Ruud Gundersen (bildet) scoret fire mål, da Liungens sjuerlag for kvinner lekte seg til storseier mandag kveld

Suverent best

Kristine Kirkeng var en av målscorerne, da Liungens sjuerlag tok sin femte seier på rad mandag kveld

Uavgjort for Lier Cats

- Lier Cats lå under 1-3, men kom mer med i kampen, og vi klarte 3-3 til slutt, rapporterte Ingunn B. Sørum til Liernett

Optimisme i Liungen

Liungens kvinnelag kan juble over mange scoringer og ser fram mot det som kanskje blir "finale" mot Kongsberg om 14 dager ---

Lier Cats med målfest

Liers innebandylag, her representert med Ingunn Sørum, jublet over en ny utklassingseier i helga

Glimt fra ukens fotballrunde

Flere lag var i ilden denne uken

Liungen sløste vekk to poeng

Liungen hadde fullstendig tak på kampen. I andre omgang produserte jentene den ene 100 prosentsjansen etter den andre. I stedet utlignet Team Strømmen på et tilfeldig mål, sa en skuffet Jan Ausland på telefonen fra Strømmen stadion. Selv om Liungen gikk forbi Klepp på tabellen kan tre poeng mot bunnlaget, Larvik, i siste kamp bli utilstrekkelig. Det blir altså en ny "cupkamp" mot Kolbotn førstkommende lørdag.

Lier Cats ble seriemestere

Cats knuste Drammen og vant andre divisjon i innebandy.

Liungen på opprykksplass

1. div. kvinner :Byåsen-Liungen 0-6 (0-2 ved pause). Liungen spilte en meget god kamp mot Byåsen. Kjappe liungenangripere skapte etter hvert haugevis av sjanser mot frustert Byåsen-lag. -- Liungens slet riktignok litt mot et angrepslystent hjemmelag i 1. omgang, sa assistentrener Hasse Svanberg etter kampen. I 2. omgang kontrollerte Liungen fullstendig. Det eneste som var negativt var Keeper Colombo Nilsens utvisning.

- Det snur nok

- Det sier den optimistiske lederen av innebandylaget, Lier Cats, Renate Solbakken (på bildet), etter bare èn seier i høst --

Nærmer seg eliten ---

- Cats tar juleferie på en tredjeplass på tabell med en meget god målforskjell, skriver Ingunn Sørum på hjemmesida til Liers innebandylag i 1. divisjon.

Henger med i toppen

Kenneth Strysse (bildet) med sine to scoringer og keeper Kenneth Christiansen har sin del av æren for at Liungen berget tre viktige poeng mandag kveld

Liungen-Asker 1-2 (0-1)

Etter en bra var det en stor skuffelse at vi ikke tok poeng. Vi burde ha avgjort kampen i medvinden, i begynnelsen av 2. omgang, sier assistentrener Hasse Svanberg. Det var teknikk og rutine som avgjorde nok en gang. Marianne Pettersen scoret begge målene Asker og Norges veteran, Linda Medalen, som kom inn som innbytter i en avgjørende fase mener Liungen må unngå de små feilene dersom de skal unngå nedrykk.

Seire til Liungen og Lier

Ketil Ustad (på bildet) scoret to mål, da Lier endelig tok tre poeng igjen, mens Liungen er på tabelltoppen inntil videre etter målfesten på Liungbanen fredag kveld

Klar hjemmeseier

Lier Cats ` keeper Siri Anfindsen kan smile etter en god kamp mot gamle lagvenninner

- Vi kommer tilbake

- Det er god og rolig atmosfære, og gode baner. I det hele tatt er det et flott arrangement, sier leder Steinar Tessem på vegne av sitt lag Røa om Liungen Cup

Tippet best

Liungens trener-par, Kjersti Thun og Roy Tollefsen vant få fotballkamper med Liungen, men vant i hvert fall Liernetts tippekonkurranse.

Lier Cats på offensiven

Det ble seier i første kamp for innbandylaget som har fått både ny trener og nye spillere --

Mot seriemesterskap

Supporterne kan snart ta bølgen igjen for Liungens sjuerlag --

Målkalas på Stoppen

Det ble svært lett spill for Liungens unge juniorlag på onsdag kveld --

Liungen - Skarphedin 5-2

Liungens andrelag vant torsdag ettermiddag 5x2 over Skarphedin på Lier Stadion. Liungen har nå åtte strake seire og topper tabellen i andre divisjon avdeling 2.

Monica tilbake?

Tidligere midtstopper for Asker og Liungen, Monica Løvseth, har trent med Liungen denne uka.

To tap og en uavgjort

- Men vi kommer enda sterkere tilbake i 2009-/2010-sesongen, sier spiller og lagleder Ketil Verpelstad ( bildet) i Liungen Futsal

Overbevisende innebandyseier

- I denne kampen er jeg veldig stolt av alle, skriver Ingunn B Sørum på hjemmesida til Lier Cats etter at laget hadde slått Gjøvik hele 7-3 på lørdag

Liungenjentene fosser fram

Liungens J-19 vant igjen med sin nye keeper, Verena Sando (18), og seiersrekken fortsetter for klubben Liungen

Lier Cats i tøff kamp

Liers innebandylag (her representert med Marita Kristiansen) spilte 3-3 mot Akerselva på søndag, og med seier i siste kamp blir det andreplass i 1. divisjon.

Ny brakseier for 7er-laget

Liungens damelag i sjuerfotball er ustoppelige.

Klare for toppserien.

Liungen- Skeid 7-0 (4-0) Liungen har hatt det med å sløse bort matchballer. I dag var det tydelig at Damene hadde bestemt seg fra start – Skeid skulle bankes grundig. Telleverket stoppet på 7-0, men det kunne godt blitt mer.

Laget målfest

Innebandyjentene og Ingunn Sørum (bildet) i Lier Cats nedsablet Strømmen på søndag

Årets første tap

Det glapp for Lier Cats i de to siste periodene i dagens førstedivisjonkamp i innebandy

Liungen vant 2-0 over Kattem

Ingunn Sørum scoret begge målene i siste kamp mot det andre bunnlaget Kattem. Dermed unngikk Liungen sisteplassen.

Det drar seg til i femte

Liungens herrelag med ny kalasseier.

Amazon-Liungen 9-0

Liungen gikk ned med brask og bram. Største tap siden rekorden ble satt mot Fløya i fjor.

Tap, trass i årsbeste av Liungen

Årsbeste av Liungen var ikke godt nok. Laget kjempet og vant mange dueller. Trondheims/Ørn scoret to mål på sine få sjanser, mens Liungen gikk målløse og poengløse av banen etter en rekke tilbud. Skal Liungen ta poeng i fortsettelsen må de score på sine klare sjanser. Likevel skimtet vi smil, optimisme og glød hos både spillere og trenere etter kampen.

Seieren satt langt inne

Etter to dårlige perioder i innebandyoppgjøret i St. Halvardhallen lørdag ettermiddag, slo Lier Cats skikkelig til i siste periode --

Dårligste kamp i år

-- Dette var den dårligste kampen vi har gjort i år, sa en skuffet assistenttrener Hasse Svanberg etter at Liungens kvinnelag tok bare ett poeng mot tabelljumbo Haugar på søndag ettermiddag. I tillegg kom utligningen bare fire sekunder før full tid. Vi sliter med alt. Det ble gjort store feil bakover, spesielt i den bakre fireren. Det manglet rytme i spillet, noe som var kjennetegnet i vårsesongen, oppsummerte assistenttreneren på telefonen på vei hjem fra Haugesund.

Lier på tabelltoppen

Prince Monga ( tv på bildet) scoret det siste målet, da Lier vant den meget viktige bortekampen mot Åssiden 2 på tirsdag --

Mye å gå på

Det er hovedkonklusjonen etter 2-0 mot Holeværingen i seriepremieren, og Liungen, her representert med målscorer Hazir Ademi, kan bli en vanskelig motstander i 5. divisjon

Lier best i lokaloppgjøret

- Flott innsats, høy agressivitet og mest lyst til å vinne var trener Torfinn Teigens forklaring på at Lier slo Liungen 3-1 i årets første lokaloppgjør i 5. divisjon

Fire fotballseire på to dager

Lierlagene og Lier A-lags tomålscorer, Ketil Ustad, har startet høstsesongen godt ---

Andreomgangen ødela for Liungen

Liungen hang med i en omgang mot et ordinært lag fra Røa. Fjorårets dobbeltmester var slettes ingen umulig motstander denne fine oktoberdagen. Uavgjort ved pause tente håpet om fortsatt kontrakt både hos spillere og hjemmepublikum. Men uheldig keeperspill og et tafatt hjemmelag i andre omgang ga Røa lett spill. Selv en gavepakke av et straffespark i kampens sluttminutter ble misbrukt.

Liungen vant mot Bingen

Damene slår tilbake.

Liungen tapte igjen

Liungen åpnet forrykende og ledet 2-0 etter snaue 6 minutter. Derfra og inn var det lettvinte baklengsmål i bøtter og spann.

"Bare" 4. plass for Lier Cats

Her fyker ballen forbi keeper Siri Anfindsen, og dermed utligning til 7-7 i den avgjørende i kampen ---

Skuffende kamp av Liungen

Alt lå til rette for en festaften. 550 tilskuere kom for å se Liungen kjempe om poeng. Men i stedet var det jentene fra Strømmen som dominerte størstedelen av kampen i Buskeruds fotballs storstue, Marienlyst. Fem baklengs betyr årets dårligste kamp for Liungen. Team/Strømmen var best i fem av kampens seks kvarter.

Liungen knuste Kolbotn!

Liungen knuste ett av topplagene, og er dermed svært nære fornyet kontrakt. Før kampen satt nervene utenpå Liungenspillerne, og da Kolbotn gikk opp i ledelsen i en god periode for hjemmelaget, var det mange som fryktet en gjentagelse av siste hjemmekamp. Da brettet jentene opp ermene og viste publikum festfotball.

-Tapte fortjent

Det sa trener Brede Nybråten etter at Liungens kvinner tapte kveldens 3. divisjonskamp 1-3 mot Nærsnes/Åros

Vant på Gamle gress

Liungens G-13 slo Skiold United i siste kamp om avdelingsmesterskapet tirsdag kveld

Lovende juniorfotball

- Bra gjennomført kamp av gutta, skriver trener Preben Krogh-Jacobsen i sin rapport til Liernett etter at Lier/Liungen hadde spilt 2-2 mot Solberg i dag

Forsvarsklippe uten motivasjon

Liungens forsvarsklippe fra siste sesong, Monica Løvseth, mangler motivasjon til å fortsette i Liungen. Foreløpig har ingen andre klubber tatt kontakt med henne. Men hvor lenge varer det?

Tre klare seire

Spa/Bras med Ronny Deila på laget vant lett på Stoppen, Lier med Ketil Ustad viste solid scoringsform, og ikke minst storspilte sjuerjentene til Liungen mot Kolbotn på bortebane i denne ukas seriekamper.

En skuffet tomålscorer

—Vi burde hatt poeng — Vi slapp inn noen billige mål og straffen var uheldig, sa den ambisiøs Liungen-spilleren, i det hun tuslet ut av banen.— Spesielt bittert er det når vi spilte en god kamp. Cirka 300 tilskuere i surt vårvær fikk likevel se at Liungen - jentene satte fjorårets cupfinalist på en hard prøve.

Toppserien lørdag kl. 1500 på Liungbanen: Liungen-Asker

Liungen har full fokus på kampen mot cupfinalist Asker. -- Klarer vi poeng mot Asker, er vi sannsynligvis ikke nødt til å vinne mot Kattem i Trondheim, sier assistenttrener Hasse Svanberg. Etter at Sandviken har kunngjort at de trekker laget til fordel for ett toppserielag i samarbeid med opprykksklare Arna/Bjørnar, har det skapt en ny optimisme i Liungenlaget. Lag nummer ni vil følgelig berge plassen. Den plassen er som kjent innen rekkevidde for Liungen med en god serieavslutning

Sjuer med

Det foretrekker Kristine Rasmussen (her nr to fra venstre) som er skuffet over Liungens manglende satsing på kvinnefotballen --

Hattrick av Sørum, ungjentene imponerte.

Liungen – Skjetten 5-1. Skjetten var ingen match for Liungen på hjemmebane. Liungen hadde stort sett ballen, vant de fleste duellene og brente uendelig mange sjanser.

Røk sjansene for opprykk?

Selv Liungens maskott hang med hodet etter tapet for Kongsberg fredag kveld ----

Lier Cats var effektive

- Dette var en meget god start på det nye året, rapporterer Ingunn B. Sørum (på bildet) etter dagens seier.

Scoringsform gir tabelltopp i høst?

Liungens sjuerlag og Liers A-lag kjemper i toppen i fotballseriene så langt --

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

En ny Ingunn Sørum?

- Det er bra at de begynner tidlig, sa den tidligere storscoreren som var på Liungen Cup sammen med familien for å se på niesen og andre små fotballrekrutter --

Utklassingsseier

- Det er meget imponerende, sier trener Thomas Bjerkan (på bildet) etter at Liungen G-17 vant hele 5-2 over ROS i helga

Nytt stort tap

- Ingen god kamp av oss, sa lagleder Geir Kristensen (bildet th) etter at Liungen hadde tapt 0-7 mot Trondheims-Ørn.

Liungen til Asker med lua i hånda.

Liungen stilte i dag med nesten like sterkt lag som de gjorde da de spilte jevnt med Asker i fjor. Asker har byttet ut stjernene med ungjenter fra rekruttlaget. Liungen kom fra overbevisende seier i serien, Asker kom fra et sørgelig tap. Du verden for juling vi fikk.

Ny keeper til Liungen

I dag ankommer Lill Yvonne Karlsrud (18) til Liungen-banen. Den unge Kolbotn-keeperen vil sannsynligvis tegne kontrakt med Liungen om kort tid, fortalte Jan Ausland til Lier-nett torsdag formiddag. Hennes kontrakt med Kolbotn går ut 1. juli, så Liungen må sette inn den nåværende andrekeeperen førstkommende lørdag. Karlsrud er eventuelt klar til Liungens kamp mot Amazon lørdag 3. juli.

Liungen vant i lokalderby

Handball, 4 div menn - Liungen slo Sylling

Lier på offensiven

Lier kjempet seg til 3-3 mot opprykksfavoritt Modum 2

Savner kontakt med spillerne

Lena Tyriberget, Liungens tidligere trener (her t.v. med Ingunn Sørum), jobber snart med fotball på heltid.

Til topps på tabellen

Liungen vant endelig en klar seier på bortebane ---

Svak 2. omgang

Liungen og Audun Langaard (på bildet) kjørte rundt med Tofte i 1. omgang, men slapp bortelaget til etter pause

Mer fotballjubel til uka?

Flere av fotballagene i Lier spiller svært viktige kamper om opprykk kommende uke

Like viktig som en cupfinale

-- Liungen har fire cupfinaler igjen. Blir det tre poeng i morgen mot Røa, kan vi begynne å regne poeng, sier en optimistisk Hasse Svanberg til Liernett. Selv om laget ligger på sisteplass, kan en god og heldig sesongavslutning redde plassen i Toppserien. – Det beste for oss er om Kattem slår Sandviken på lørdag, sier assistenttreneren. Da kan nemlig Liungen klare seg med to seire i sluttspurten, dersom Sandviken taper de tre siste kampene.

Liungen rundspilt av opplagt Kolbotn

Det gikk mer enn 10 minutter før Liungen klarte å slå første pasning. Det sier vel det meste om kampen mot serielederen Kolbotn. Liungen stilte med mange unge og urutinerte spillere, og møtet med landslagsstjernene Gulbrandsen og Herlovsen ble av den ublide typen.

Fotball i kveld

Lokale lag i vinden - skal du på kamp i kveld?

Må vinne i dag

Bare tre poeng og mye scoringsjubel er godt nok mot Tofte på Liungbanen i dag om Liungens herrelag skal holde tetplassen i 5. divisjon

Bra uke for lierfotballen

Martin Wøien Gilhuus (bildet) og Spa/Bra avsluttet kampen sterkt i går, men flere lierlag har stått gode prestasjoner denne uka --

Stor optimisme i Liungen

Det har vært sinnsykt bra på treningene denne uka, sier en alltid optimistisk Jan Ausland i Liungen. -- Sjansene er 70/30 for at vi klarer dette. Dersom både Liungen og Klepp vinner sine kamper, må Liungens seier være på to mål mer enn Klepps eventuelle seier i sin bortekamp mot Arna/Bjørnar. Jan Ausland håper at så mange som mulig følger laget med ledere i oppsatt buss som går klokka 10.00 fra klubbhuset på Liungenbanen.

Team Liungen – Lyngdal Referat

Her kommer trenerens referat fra kampen. Vi minner samtidig om neste hjemmekamp på torsdag. Sted Stoppen.

HOLMESTRAND-LIUNGEN 2 0-5

Liungen 2 fortsetter å imponere i 2. divisjon. Det er mange lag som satser tungt på opprykk, men Liungens jenter har så langt feid all motstand av banen.

Knuste Nybyen

Liungen ledet 7-0 etter en halvtime!

Liungen holder ikke nivået

Nok en gang fikk vi bekreftet at Liungen ikke holder toppserienivå. Å tape 1-3 for cupfinalist Asker er ikke ille resutatmessig, men liungene skaper nesten ikke målsjanser. Bortsett fra en fem minutters periode etter Liungens scoring, hadde Asker full kontroll. Siste kamp mot Kattem neste lørdag kan bli avgjørende, dersom det skulle gå mot sammensslåing av toppserielagene i Bergen.