Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

Lier sikret tabelledelsen i 5. div avd 2 med 4-0 over Åssiden 2 på mandag.

Scoringen kom slik:
1-0: Hazir Ademi kommer til en sjanse som ender i en Åssiden spiller og det stod 1-0 etter ca 15 minutter ut i første omgang.
2-0: Tommy Hyving tok med seg ballen forbi en Åssiden spiller på hjørnet av 16-meter og skyter utagbart for keeper nede i hjørnet.
3-0 Knallhard jobbing fra begge lag, men det er til slutt Thomas Køllersen som får utelling for Lier.

Andre omgang bar preg av slitne spillere, tung og våt bane, men det var Åssiden som presset deler av 2.omgang.

4-0: På slutten av andre omgangen, Tam med et knallskudd fra vel 40 meter over keeper og via tverrligger og inn.
Lier styrte de siste 15 minuttene med og trille ball og vant velfortjent kanskje årets viktigste kamp i spill om opprykk til. 4.divisjon.

Lier triller ball, utnytter sine sjanser og kriger seg til en velfortjent seier i denne kampen hvor laget i sin helhet jobbet kollektiv og for hverandre.

Liungen slo Tofte 5-2 borte på mandag.

Lier har fortsatt en klar tabelledelse med 43 kamper og hele 52 plussmål på 16 kamper. Sande har 35 poeng og 24 plussmål, mens Liungen er nr 6 med 22 poeng og ett plussmål.
Seks kamper gjenstår, og Lier skal vel få et lite sammenbrudd om ikke det skal bli opprykk i høst.

Lier skal møte Birkebeineren 2 på Årbogen på fredag, mens Liungen skal spille mot DRIM (Drammens Indremisjon) på Liungbanen på mandag. Det bør bli en ny seier på Liungen. Vi tror at Lier får med seg minst ett poeng hjem fra Krokstadelva –

Spa/Bra tapte 2-3 (1-2 ved pause) i fjerdedivisjonsoppgjøret mot Drafn i regnværet på Stoppen fredag kveld.
Spa/Bras hjemmeside melder at ”kampen ble aldri særlig velspilt, men en krigerkamp med mange dueller, lange baller og et bortelag som var litt mer giret på å vinne enn hjemmelaget.
Spa/Bras mål ble scoret av Ronny Deila og Martin Wøien Gilhuus.

Hønefoss BK 2 leder med 45 poeng og har hele 70 plussmål. Spa/Bra på sjetteplass har 24 poeng og 12 minusmål. Neste kamp er 7.9. mot Hønefoss Sportsklubb som er nr 7 på tabellen.

Les mer på:

På mandag vant Liungen sjuerlag  over Enebakk/Driv med 6 - 4 (4-4 ved pause)

Målscorere: Kristine Rasmussen 3, Vibeke Lundbekk 1, Hanne Hoelstad 1, Ingunn Sørum 1

- Enebakk tok ledelsen etter 5 sek., men Liungen kom tilbake med Kristine Rasmussen som scora 3 fine mål i kveld. Begge lag jobbet og slet og fikk betalt med til sammen 8 mål i 1 omg. Vibeke Lundbekk hadde meget god dødballfot i denne kampen og skrudde en corner rett i lengste kryss.
I 2. omgang tar Liungen mer over og scorer to mål, men det blir spennende igjen når Enebakk fyrer av et knallhardt frispark utagbart for keeper. Liungen holder omgangen ut og kan dra hjem med seieren i lomma, rapporterer Ingunn Sørum til Liernett.

Neste kamp er borte mot topplaget Gruner.

2 kommentarer

Lørdag 5. september 2009 03:39: Tam
25meter er vel litt feil.. Det var oppimot 40-45 meter :)
Lørdag 5. september 2009 19:10: Torger A
Vår kilde oppga 25 meter, men vi stoler fullt ut på skytteren så vi har har rettet det --

Flere saker fra arkivet

Positiv uke for seniorfotballen

Mens Lier IL s A-lag og trener Morten Påsche etter en ny viktig seier kan planlegge opprykksfesten, laget Spa/Bra målfest på Hønefoss.

Glimt fra ukens fotballrunde

Flere lag var i ilden denne uken

Fire fotballseire på to dager

Lierlagene og Lier A-lags tomålscorer, Ketil Ustad, har startet høstsesongen godt ---

Scoringsform gir tabelltopp i høst?

Liungens sjuerlag og Liers A-lag kjemper i toppen i fotballseriene så langt --

Tok sin 8. strake seier

Tommy Hyving (tv) scoret to mål da Liers A-lag tok enda et steg nærmere opprykk denne uka --

Suverent best

Kristine Kirkeng var en av målscorerne, da Liungens sjuerlag tok sin femte seier på rad mandag kveld

Lier på tabelltoppen

Prince Monga ( tv på bildet) scoret det siste målet, da Lier vant den meget viktige bortekampen mot Åssiden 2 på tirsdag --

Henger med i toppen

Kenneth Strysse (bildet) med sine to scoringer og keeper Kenneth Christiansen har sin del av æren for at Liungen berget tre viktige poeng mandag kveld

Fotballgleder på en mandag --

Herrelagene til Liungen og Spa/Bra, og Liungens kvinnelag (her representert med "veteranene" Ingunn B. Sørum og Marita Ruud Gundersen) vant alle sine viktige kamper i kveld

Tre klare seire

Spa/Bras med Ronny Deila på laget vant lett på Stoppen, Lier med Ketil Ustad viste solid scoringsform, og ikke minst storspilte sjuerjentene til Liungen mot Kolbotn på bortebane i denne ukas seriekamper.

To strake tap

Selv om Ingunn Sørum scoret tre mål, ble det et nytt tap for Liungens sjuerlag

Kamp om opprykk

Vil Audun Langaard og Liungen smile etter morgendagens kamp mot Åskolen 2?

Tapte to poeng

Etter å ha ledet 3-0, glapp det mot slutten for Liungens sjuerlag

Fortsatt på topp i 5. divisjon

Liungen tok med seg en forventet 4-1 seier hjem fra Numedal mot Uvdal ROV i herrenes 5. divisjon lørdag

Til topps på tabellen

Liungen vant endelig en klar seier på bortebane ---

Mot seriemesterskap

Supporterne kan snart ta bølgen igjen for Liungens sjuerlag --

Ujevn start på fotballhøsten

Men både Lier og Spa/Bra (her representert med Gabor Valo) får nye sjanser til å vise hva de duger til allerede førstkommende mandag ---

Bredde og topp på Tranby

Øyvind Ustad, en av mange ildsjeler i Lier IL som gleder seg over klubbens stadige framgang --

Knallsterk avslutning

To målscorer og banens bestemann Kenneth Strysse kan ta seg en velfortjent slurk etter 5- 0 mot Graabein i siste kamp, og kanskje er det fortsatt opprykkshåp for Liungens seniorer --

Effektivt angrepsspill i èn omgang

Men dessverre for Lier må spissen Tommy Hyving stå over årets viktigste kamp mot Åssiden på mandag

Tøffe utfordringer

Etter bare den ene scoringen av Spa/Bras kaptein Martin Wøien Gilhuus og et skuffende tap mot bunnlaget Modum, er serielederen neste motstander -

Sjanser for opprykk

Seniorherrene Liungen, Lier, Spa-Bra og Liungens kvinnelag er med og kjemper om tetplasseringer i forskjellige divisjoner i høstsesongen

Gratulerte nevøen

Drafnspiller Vegard Røed kunne smile etter å ha satt inn et frispark på mesterlig vis, mens Liers fotballformann Leif Helge Røed skuffende måtte se at sårt tiltrengte poeng havnet i Drammen --

Interkretsspill til høsten?

Liers Anders Fossen Nilsen scoret et meget viktige mål på Hønefoss denne uka --

På tabelltoppen

Ingeborg Abelsen (bildet) scoret tre mål, da Liungens sjuerlag vant sin andre kamp på to rad i høståpningen

Lierlagene med i toppen

Mens Lier og Kim Roger Kristiansen lekte seg til 9-0 på onsdag, vant Liungen knepent 2-1 i går.

Seiersfest på klubbhuset

Fotballformann Leif Helge Røed (tv), trener Morten Påsche ( i midten) og oppmann Øyvind Ustad, tre sentrale personer bak opprykket hadde all grunn til å feire opprykket søndag kveld --

Ett mål og bare ett poeng

Det ble dessverre bare den ene scoringen til Tommy Hyving og Liungen i andre omgang

Opprykkskampen fortsetter

Spa/Bra startet høstsesongen med seier, mens Lier ikke grep sjansen mot tabellederen i sin åpningskamp

Lier på offensiven

Lier kjempet seg til 3-3 mot opprykksfavoritt Modum 2

Ny seier torsdag kveld?

Kan Kenneth Strysse score på nytt og vil Liungen fortsette seiersrekken mot Modum 2?

Tap mot topplaget

Lier/Liungen G-19 klarte som forventet ingen poeng mot Mjøndalen

God laginnsats ga seier

Liungens "veteranjenter" jublet for tre nye poeng

Nabooppgjør i fjerde i 2010

Solide kamper av både Spa/Bra og målscorer John- Erik Loe Olsen, og Lier i siste serierunde gjør at vi kan glede oss til to skikkelig publikumskamper neste år --

Målkalas på Liungbanen

Hvis Liungen kan fullføre to omganger med så god angrepsfoball og med Kristian Bye Andersen (bildet) som en av bidragsyterne, kan det snart lukte 4. divisjon ---

Røk sjansene for opprykk?

Selv Liungens maskott hang med hodet etter tapet for Kongsberg fredag kveld ----

Seieren satt langt inne

Etter to dårlige perioder i innebandyoppgjøret i St. Halvardhallen lørdag ettermiddag, slo Lier Cats skikkelig til i siste periode --

Spa/Bra – Hallingdal 3-0

Hardt arbeid og til tider flott angrepsspill bidro til 3-0 (1-0 ved pause) og tre viktige poeng for tabelltoer Spa/Bra mot tabellener Hallingdal på Lier Stadion fredag kveld. Ronny Deila (bildet) var en av mange solide spillere.

Slitekamp ga tre poeng

- Det kunne ha gått begge veier, sa trener Tommy Nordstø etter at Liungen tok sin fjerde strake seier ---

"Close race" i 5. divisjon

Tommy Hyving (her i midten) med sine fem mål bidro sterkt til målkalas på Liungbanen, mens Lier sørget for ett poeng på bortebane og god kontakt med teten ---

Trenger en seier

Samarbeidslaget Lier/Liungen, G-19, har gått på to klare tap på rad, men snur det mot Åssiden på søndag?

Må samle seg igjen

Et nykomponert Lier-lag fikk problemer på fredag, men beholder fortsatt tabelledelsen.

- Begynner å lukte 4. divisjon

Det sier Sparta-Bragerøens John-Erik Olsen (bildet) til Liernett etter gårdagens seier

Rundspilte Kolbotn

Ingunn Sørum (på bildet) gjorde fire mål for Liungen, da sjuerlaget vant 8-2 over Kolbotn etter en flott førsteomgang

Svak 2. omgang

Liungen og Audun Langaard (på bildet) kjørte rundt med Tofte i 1. omgang, men slapp bortelaget til etter pause

Må vinne i dag

Bare tre poeng og mye scoringsjubel er godt nok mot Tofte på Liungbanen i dag om Liungens herrelag skal holde tetplassen i 5. divisjon

Futsalgutta tapte tre kamper

Det ble vanskelig, da "playmakeren" Kenneth Strysse (th) måtte gi seg etter en kneskade

Bedre samarbeide er nødvendig

Selv om Liungen ikke kunne stille lag de to siste kampene ser det til at klubben kan fortsette i 5. divisjon.

Nye viktige 4.divisjonspoeng

Spa/Bra slo topplaget Hallingdal, mens tremålscorer Tommy Hyving bidro til en svært så trivelig kveld for liergutta på Tranby --

Målet er opprykk

Spa/Bra ligger godt an for å komme høyere opp i divisjonsystemet, mens Lier får det tøft for å berge plassen i 4. divisjon.

Burde vunnet tosifret

- To fine mål av juniorspillerne Hazir Ademi og Espen Jorami var kanskje det mest positive, da Liungen slo bunnlaget Uvdal 5-2 i kveld

Et ekte hat-trick av Aleksander Valo (i blå drakt) bidro sterkt til at Spa/Bra er med i opprykkskampen, mens Lier IL gikk på et klart tap --

Noe å tenke på

Kan trener Aage Golmen og Ronny Deila finne fram seiersresepten før neste kamp?

Optimisme i Liungen

Liungens kvinnelag kan juble over mange scoringer og ser fram mot det som kanskje blir "finale" mot Kongsberg om 14 dager ---

Mer fotballjubel til uka?

Flere av fotballagene i Lier spiller svært viktige kamper om opprykk kommende uke

Målkalas på Stoppen

Det ble svært lett spill for Liungens unge juniorlag på onsdag kveld --

- Vi satte sjansene!

Det kunne Spa/Bras målscorerne Ronny Deila, Morten Hagen, Hazir Ademi og Martin Eøien Gilhuus fastslå etter effektivt angrepsspill i andre omgang i kveld.

- Bittert med utlikninga

Det sa trener Aage Golmen etter at laget mistet to poeng på overtid i kveldens bortekamp i Bærum -

Liungen ville mest

Liers sjokkåpnet, men Liungen utlignet raskt og kjempet til seg tre poeng i nest siste serieomgang i 5. divisjon

Tre tap og en storseier

Her scorer Tommy Hyving ett av sine fem mål av Liungen Futsal sine 17 scoringer under lørdagens kvalifisering

Revansjerte seg

Det ble tap mot Lier i forrige serierunde, men en nye seier der kaptein Martin Wøien Gilhuus bidro med en scoring, gir tabelltopp foreløpig --

Lokaloppgjør i september

Kristine B. Eriksen (bildet) startet høstsesongen med to scoringer mot Kongsberg og seier med Liungen. Nå brygger det opp til et skikkelig lokaloppgjør mot Lier IL s lag, som også vant sin første kamp i høstsesongen ---

Tre lierlag i tet

Både Lier 2, Sylling 1 og Liungen er med i tetgruppa om opprykk, men Spabras trener Aage Golmen og hans lagkamerater på andrelaget stjal poeng fra oppsrykksfavoritt Liungen på mandag.

Gamle "stjerner" glitrer litt

Veteranene med Inger Knuten, Marita Ruud Gundersen og Ingunn Sørum i spissen på Liungens sjuerlag har bevist at de fortsatt har målteft

Seier i vanskelig kamp

Kim Roger Kristiansen (på bildet) scoret seiersmålet like før slutt, og Lier tok med seg tre viktige poeng

Seks viktige 4.divisjonspoeng

Lier IL vant sin hjemmekamp, mens både Ronny Deila og Gabor Valo fikk sjansen fra krittmerket for Spa/Bra i Solbergelva --

God juleinnspurt

Med hele sju scoringer på de to siste kampene har Vibeke Lundbekk (på bildet) bidratt til at Lier Cats har vunnet sine to siste kamper i 1. divisjon.

-Tapte fortjent

Det sa trener Brede Nybråten etter at Liungens kvinner tapte kveldens 3. divisjonskamp 1-3 mot Nærsnes/Åros

Tabelltoer så langt --

- Vi er med i kampen om playoff for eliteserien, mener Tommy Hyving (bildet) i Lier futsal etter helgas kamper i Horten --

Bra uke for lierfotballen

Martin Wøien Gilhuus (bildet) og Spa/Bra avsluttet kampen sterkt i går, men flere lierlag har stått gode prestasjoner denne uka --

To matchvinnere

Godt keeperspill av Gabor Valo (på bildet) som holdt buret reint, og Morten Hagen som sørget for en tidlig scoring for Spa/Bra på fredag kveld.

Røk opprykksjansene i dag?

Liungen scoring her holdt dessverre bare til uavgjort mot Hallingdal i ettermiddag

Liungen vant 2-0 over Kattem

Ingunn Sørum scoret begge målene i siste kamp mot det andre bunnlaget Kattem. Dermed unngikk Liungen sisteplassen.

Liungen ubeseiret

Liungens unge lag vant 3- 0 over Åskollen i kvinnenes 3. divisjon etter solid forsvarspill i kveld

Siste kamp avgjør

Lier Cats er blant de fire lagene som kjemper om topplasseringene i innebandyens 1. divisjon

Åssiden 2 vanskelig borte

- Vi kjenner mange av motspillerne fra tidligere kamper, så dette blir et prestisjeoppgjør, sier Martin Wøien Gilhuus, spillende klubbformann i Spa/Bra

En tung kamp

Det sa kaptein Martin Wøien Gilhuus etter at Spa/Bra tapte for Åmot i ettermiddag.

Viste målteft igjen

Liungen Thomas Sørum bidro sterkt til at FK Haugesund igjen er på dierkte opprykksplass til Eliteserien

Det drar seg til i femte

Liungens herrelag med ny kalasseier.

Far og sønn matchvinnere

Aleksander ble tomålscorer og Spa/Bra-keeper Gabor var nok en gang svært vanskelig å overliste --

Rødt kort og poengtap

Det ble dramatisk mot slutten for Liungens kaptein Roar Hennum (bildet) og lagkameratene under femtedivisjonsoppgjøret mot Modum 2 mandag kveld

HOLMESTRAND-LIUNGEN 2 0-5

Liungen 2 fortsetter å imponere i 2. divisjon. Det er mange lag som satser tungt på opprykk, men Liungens jenter har så langt feid all motstand av banen.

- Må vinne alle kampene

Trener Brede Nybråten og kaptein Lene Ask Johannesen vet hva som må til for at Liungens kvinnelag skal vinne serien

Lover godt for høstsesongen

- Vi skapte mye framover, sier Liers trener Morten Påsche, selv etter at keeper Thung Li Huang (på bildet) fikk rødt kort og som førte til at laget måtte spille med 10 mann det meste av kampen --

Deila spiller i dag

Strømsgodsets hovedtrener er med i troppen, opplyser Spa/Bras spillende trener John-Erik Loe Olsen (på bildet).

Liungen vant mot Bingen

Damene slår tilbake.

Målfest og tabelltopp

Her jubler banens beste spiller, Audun Langaard, for en av sine scoringer mot DRIM

Sikret tre nye poeng

Her scorer Alexander Valo seiersmålet og Spa/Bra topper 4. divisjonstabellen.

Parademarsj mot fjerde

Som ventet vant Spa/Bra sin kamp mot Nybyen på fredag kveld, og gutta har all grunn til å smile fornøyd, selv om to kamper gjenstår ---

To seire og ett tap

Ketil Ustad scoret to mål da Liers A-lag vant stort på onsdag, Liungens unge juniorlag vant sin kamp, mens Spa/Bra ønsker å revansjere det klare tapet de fikk på mandag ---

Sterk lagseier

Martin Wøien Gilhuus, Christer Pedersen og Henrik Borge sørget for tre av scoringene og keeper Svein Roger Johansen holdt buret reint i 85 minutter, da Spa/Bra sørget for tre nye poeng.

Rundspilte motstanderne

Marita Ruud Gundersen (bildet) scoret fire mål, da Liungens sjuerlag for kvinner lekte seg til storseier mandag kveld

Liungen utklasset Vinn/Selvik

Det ble målfest i Sande i dag, da Liungen med kaptein Lene Ask Johannesen i spissen lekte seg til 12- 0 i kveldens 3. divisjonkamp for kvinner.

Liungen sløste vekk to poeng

Liungen hadde fullstendig tak på kampen. I andre omgang produserte jentene den ene 100 prosentsjansen etter den andre. I stedet utlignet Team Strømmen på et tilfeldig mål, sa en skuffet Jan Ausland på telefonen fra Strømmen stadion. Selv om Liungen gikk forbi Klepp på tabellen kan tre poeng mot bunnlaget, Larvik, i siste kamp bli utilstrekkelig. Det blir altså en ny "cupkamp" mot Kolbotn førstkommende lørdag.

Absolutt siste sjanse røk

Liungen styrket sjansene, mens Lier og spillende trener Morten Paasche (her th) er defintivt ute av opprykkskampen

Futsalgutta innfridde

- Liungen IF futsal fikk en god åpning i 1. divisjon med to seire og en uavgjort, rapporterer Ketil Verpelstad ( på bildet)