Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Bredde og topp på Tranby

Øyvind Ustad, en av mange ildsjeler i Lier IL som gleder seg over klubbens stadige framgang --

Lier IL har i flere år vært en av Buskeruds aller største breddeklubber innen fotballen. Det er langt fram før klubben kan sammenligne seg med klubber som Mjøndalen, Konnerud og Åssiden på seniornivå. Disse lagenes spiller som kjent på nivå 2 (Mjøndalen) og fire, mens Lier er på nivå 6, foreløpig. Men mye tyder på at A-laget kan klatre en divisjon i høst.  Øyvind Ustad, en humørfylt, engasjert og uoppslitelig leder med sønn på A-laget er selve eksponenten på årets løft så langt. Torsdag hadde han nok en gang grunn til å kose seg som lagleder på linja --

Lier slo Skrim 5-2 på Tranby stadion i en kamp, der Lier hadde full kontroll. Skrim fikk to kjappe reduseringer midtveis i 2. omgang.
Liers vant 5-2 etter 2-0 ved pause. Scoringer for Lier: Thomas Køllersen, Tommy Hyving, Thorbjørn Ingebretsen, Kim Kristiansen, Anders Teigen.
Trener Morten Påsche var nøktern etter kampen. Han var selvsagt fornøyd med at det ble tre nye poeng, men tar intet for gitt med hensyn til opprykk. – Vi tar en kamp i gangen, sier Morten og smiler. Men tabellen viser de  tørre fakta; 28 poeng, tabelltopp og ubeseiret etter de 10 første kampene.
Neste kamp spilles borte mot Tofte mandag 22.06

Det ser ut altså ut til å bli en god vårsesong for flere av Liers lag. A-laget på topp i 5. og nærmer seg opprykk for hver serierunde. Juniorspillerne fortsetter framgangen siden i fjor, da samarbeidet med Liungen konkretiserte seg gjennom ett lag topplag i G-19, ”Samarbeidslaget”. Liers jentelag viste seg sterkest under Liungen Cup forrige helg og innehar en andreplass i J- 16 klassen etter kun ett tap og en uavgjort så langt. Til og med B-laget vant hele 6 - 0 , dog mot ett av bunnlagene denne uka. Når man stiller hele tre lag i G-19 (inklusiv Usman Aslams fun-lag), ja da beviser det at Lier har både bredde og relative gode fotballkvaliteter så langt ---

Les mer på:  

www.lieril.no

Liungentalenter på samling

Et stort lyspunkt for Liungen er det at Martin Rønning Ovenstad og Martin Gundersen er tatt ut på Norges Fotballforbunds talentsamling i Porsgrund 22.-26. juni. Liungengutta får selskap av buskerudguttene Joachim Rishovd, Mjøndalen og Abdi Mohammed, Geilo.
I likhet med Lier ILs jentelag er Liungen helt i toppen i Buskerud. Det viste finaleplassen i Liungen Cup. Liungen J 15 er på andreplass så langt sin avdeling med kun ett tap.
A-laget sliter som ventet på nedre del i sin 5. divisjonsavdeling etter å ha miste flere av de beste spillerne før denne sesongen. Det ble imidlertid 5-0 over Svene siste kamp. Laget har nå 10 poeng på de ni første kampene. Juniorlaget er veldig ungt, men lovende. Ni av fjorårets spillere med røtter i Liungen og som spilte for Samarbeidslaget i fjor, spiller nå for Lier G-19.

Les mer på:

www.liungen.no

Fotballrunden for øvrig

Fra Spa/Bras hjemmeside rapporteres det at Daniel Nielsen, tidligere Liungen, leverte en meget god kamp på Spa/Bras venstre kant på kunstgresset fredag kveld, men unggutten kunne ikke hindre at Nordre Sande fikk med seg ett poeng fra Lier. Det ble ”bare” 1-1 (1-0 ved pause)Spa Bras scoring kom ved John-Erik Loe Olsen. Veterankeeper Gabor Valo og Godset-trener Ronny Deila spilte. Foruten Daniel Nilsen utmerket Eirik Rudi og Ivar Rolfstad seg i følge hjemmesiden til Spa/Bra.

Les mer på:

www.Spabra.no

Mandag tapte Sylling IF s A-lag 1-2 mot Drammens Fotballklubb 3 på Sylling stadion. Hjemmelaget gjør stadig fremgang under den rutinerte trener Jens Bjørnås ledelse. Etter rapportene å dømme kunne både ett og tre poeng havnet hos hjemmelaget.

På tirsdag vant Liungens sjuerlag  hele 9-2 over Manglerud Star på Stoppen etter 3-1 ved pause.

Målscorere var Kristine Rasmussen 4, Ingunn B. Sørum 4, Hanne Hoelstad 1

Det var en meget god kamp av Liungens damer mot et av topplagene i divisjonen. Innsats, bevegelse og godt pasningsspill gjorde at de i 2 omgang til tider overkjørte Manglerud.

Neste kamp er mandag 22. juni på Stoppen kl. 20.15 mot Putten

Forrige artikkel:Falköping og de andre vennskapskommuneneNeste artikkel:Møtte Kronprins Haakon
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 17. juni 2009 09:23: dette stemmer ikke
Lier har spilt 9 kamper og har 25 poeng. Vinner de mot Tofte har de 28poeng på 10kamper, men det er vel litt tidlig å ta den seieren på forskudd?
Onsdag 17. juni 2009 14:06: Redaksjonen.Torger Almass
Leser, du har rett, 25 poeng på ni kamper. Har nok vært for rask da jeg leste tabellen. Serielederen har di hvert fall 28 - PLUSSMÅL. Det siste kan tyde på at laget også scorer mot TOFTE, men selv seiersmaskinen på Tranby kan ikke forskuttere tre poeng --- jf liertreneren holdning --
Flere artikler

© 2021 Sylling Hardcode