Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a84d425c1649c5cbf533df6d985e2d59

Svak 2. omgang

Liungen og Audun Langaard (på bildet) kjørte rundt med Tofte i 1. omgang, men slapp bortelaget til etter pause

Liungen-Tofte 6-4 (3-0 ved pause)

Liungens lag: Fredrik Stokke, Hans Petter Fuglerud, Stian Pettersen, Odd E. Aasen, Hallgeir Vik, Roar Hennum, Kenneth Strysse, Audun Follerås, Danilel E. Nilsen, Audun Langaard, Hazir Ademi.
Innbyttere: Prince Dunga,  Espen Joramo og Kristoffer Dyrseth.

Liungens skåringer: Audun Follerås, Stian Pettersen, Audun Langaard, Kenneth Strysse 2, Prince Dunga

Det som så ut til å bli en storseier etter hjemmelagets 4-0 scoring,  snudde totalt i løpet av noen minutter. Skal Liungen klare opprykk må det litt skjerping til. 4-0 ble raskt til 4-3. Selv etter at Liungen gikk opp 5-3 , kom Tofte tilbake og reduserte. 10 minutter før slutt la Liungen på til 6-4. Sluttspurten reddet altså hjemmelaget..

- Dette var nærmest en kollaps, sa trener Tommy Nordstø til Liernett etter kampen. Treneren innrømmet at det var nervepirrende i siste halvdel av 2. omgang. - Når vi slipper oss ned 10 prosent, lar vi motstanderen komme inn i kampen.

Liungen har et spennende lag på gang med en mix av rutine og ungdom. Den svært unge angrepsrekke holder i perioder god 4. divisjonsstandard med  Hazir Ademi  (17), Audun Langaard (24), Daniel E. Nilsen (22) og innbytterne, juniorspillerne Espen Joramo og nyervervelsen Prince  Dunga, som til og med skåret i sin debutkamp!

NB! Liungens nærmeste rival om opprykk klarte bare 3-3 mot Skrim i kveld. Det betyr at Liungen leder med tre poeng, men med en kamp mer spilt. På lørdag spiller Liungen borte mot Uvdal som er ett av de aller svakeste lagene. Og  så er det toppmøte mellom Liungen og Åskollen  2. Nå er det opp til Liungen. Blir det seire i de siste seks kampene blir det opprykk. - Men vi tar en kamp om gangen, forsikrer Liungen-treneren.

Liungens A-lag, herrer skal ha all honnør for å skape litt stemning og god informasjon under kampene. I Kveld var rutinerte speaker Asen tilbake bak mikrofon. Og kafèen var som vanlig åpen. Nå får spillere og støtteapparat prøve å lokke familie, venner og junioravdeling til idylliske Liungbanen for å støtte laget i kampen om opprykk.
17-år gamle Prince Dunga debuterte for Liungen i kveld. Han har spilt for  Aurskog/Hølands juniorlag i 1. divisjon.Noen få  Liungen-entusiaster, med  Liungen-jentenes "far" Jan Ausland (tv ) og styreleder Knut Grothaug i spissen, hadde tatt turen til Liungbanen i kveld.
Forrige artikkel:Kortreist mat i ”Grønne Lier”!Neste artikkel:Nærmer seg opprykk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 3. september 2007 22:26: Spa Bra
Ser lite om at SpaBra tok en overbevisende 8-1 seier over Konnerud...De er tross alt det beste laget i Bygda om dagen!!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode