Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 03914f751f3e2e7b719bd7733678b418

Slet seg til seier

Liungen slo Åskollen.

Liungen - Åskollen 2-1 (2-0)

Damelaget vartet ikke opp med finspill på Liungbanen i kveld. Pasningsspillet gikk i hytt og vær, og bare beinhard arbeidsmoral reddet poengene mot et tafatt åskollenlag.

De første 25 minuttene var fyktelig kjedelig. Så våknet Liungen. Først smalt Lene Ask Johannesen et skudd i stolpen, før Kristine Søhus Nilsen satte inn et pent mål på volley. Ytterligere en ball gikk inn før dommeren blåste til pause. Målskårer var Kristine Rasmusen.

Etter hvilen var begge lag bedre defensivt en offensivt. Åskollen fikk et enkelt mål, men klarte ikke å følge opp. Liungen klarte heller ikke å få til spillet, men kjempet inn 3 poeng.

Banens klart beste spiller var Liungens kaptein Lene Ask Johannesen. Hun var mer presis enn de andre, og kjempet som en løve. Uten Lene kunne nok Liungen ha sett langt etter poeng i dag. Det er godt å se en kaptein med slik spirit. Også unge Maria Toverud gjør en stor jobb. Hun jager baller over hele banen, og er kompromissløs i taklingene. Hun er faktisk så løpsvilling at jeg ikke kan si hvilken posisjon hun spilte i.

Med kveldens seier, er damelaget ett poeng bak Mjøndalen i kampen om opprykk.

Det virker som om Liungen er i ferd med å pakke ned toppfotballambisjonene. Det var ingen annonsering av kampen, og følgelig nesten ingen tilskuere. På hjemmesida står det at neste kamp er 24/6, og ingen oppdaterer innholdet. Musikkanlegget er stille, speaker har forsvunnet, til og med stadionklokka finner man ikke bryet med å plugge i. Nå står flaggstanga på stadion splitter naken, selv under kamp. Kan ikke noen prøve å lage litt ramme rundt kampene?

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 17. august 2007 22:49: brede (knoll)
er helt enig med det du skriver, og vi er veldig glade for at dere og lierposten er og ser på kampene våre. Jeg beklager at spillet ikke fungerte etter planen men noen lyspunkter er det og vi vinner på en kansje ikke alt for god dag, og noe av skyllen skal nok vi som trenere ha i og med at vi prøvde ut en formasjon jentene ikke har prøvd før, men den som ikke våger inntet vinner så det viktigste er at vi kjemper og får 3 vellfortjente poeng. Og en liten en til de som sitter i styret ja helt enig med at en spiker og et par av dere på plass kunne vært artig for jentene..
Fredag 17. august 2007 23:01: Kenny
Synd at det er sånn, men det må ildsjeler til. Bare se hva Liungens a-lag for menn har fått til på sine hjemmekamper, samt god dekning på hjemmesiden.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode