Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8011c841007ce184c9af6c08d9654264

Liungen med Lizzy i spillehumør

Lizzy Muzungu ville foreløpig ikke bekrefte overfor Liernett om hun fortsetter i Liungen eller om hun vil spille for Grand Bodø i Toppserien kommende sesong.

Men er hennes betingelse om Liungen spiller i nest øverste divisjon ser det lovende ut for fortsatt spill for den afrikanske jenta. - Det ser ut til at vi kan spille i 1. divisjon kommende sesong, bekreftet Ole Hoelstad til Liernett under turneringa i Mjøndalshallen i dag. Kanskje var det grunnen til at den ene spilleren etter den andre av dem, som ble tidligere nærmest hadde meldt fra at de var uaktuelle, dukket opp i Mjøndalshallen. Da tenker vi på Elisabeth Aarøe (Ikke lagt opp likevel?), veteranen Marita Kristiansen og Guro Sandnæs (som ikke en gang sto i lagoppstillinga).
Lizzy sprudlet mot motstandere på et lavere nivå. Både Vålerenga og Hadeland ble til tider løpende mellom når Lizzy og Ane Bjerke, og til dels Anja Ormåsen stormet fram. Lene Ask Johannesen viste også spilleglede på fra sin defensive posisjon.

Store divisjonsforskjeller
Allerede like etter kampstart klokka ni på morgenen idag trillet scoringene inn. 2.- divisjonslaget Vålerenga ble slått klart. (7-3). Spesielt de første 10 minuttene var det fart, pasningssikkerhet og gode avslutninger av  "toppet" Liungen-lag. Vålerenga kom litt mer med etter hvert, da trenerne Roger Svendsen og Glenn Lleven slapp til nyervervelsene. Men blant dem merket vi oss likevel den unge Sjåstad-jenta Kristine Søhus Nilsen som markerte seg med fint blikk på midtbanen.  Kristine er elev ved Idrettsgymnsaset i Drammen og har nå fått noen impulser fra tildigere SIF-trener og lærer Dag Vidar Kristofersen. Det blir spennende å følge henne.
Nyopprykkede Hadeland hadde ikke sjanse i neste kamp. 7-1 til Liungen. Liungen fosset fram. Keeper Helene Hornstuen sto godt og stødig som bakerste skanse, trass i problemer med et kne. baklengsmålet var hun sjanseløst på.  Jo, det er nok stor forskjell på 1. og 2. divisjon, dersom disse kampene skal være en målestokk.
I siste kamp i innledende pulje ble det som ventet tap, 2-4 mot Asker. Deretter ble det 2-4 mot 1. divisjonslaget Manglerud Star i "bronsefinalen". I siste kamp ble det 2-4 for Kolbotn. Både Kolbotn og Asker hadde et mer B-preget lag i dag, fordi  flere spillere i disse klubbene var på landslagssamling

Økt selvtillit?
To seire på rad er uvant for Liungen. 21 scoringer totalt må bety økt selvtillit. I dag var spillere, som tidligere U-landslagspiller som Guro Sandnæs og andre rutinerte spillere som Elisabeth Aarøe og Marita Kristiansen blir med. For kommende sesong ville en, to eller alle disse tre kanskje kunne bety mer ro og inspirasjon for de nye og urutinerte spillerne. Aarøe, som bor og jobber på Jessheim vil ikke si noe bestemt om hun vil spille for Liungen nok en sesong. Det er også veldig usikkert på om Kristiansen blir med videre, mens Sandnæs ikke har trent forball siden kvalifiseringskampene i november.

Liungen hadde følgende spillere med: Marte Sjønnegård, Anneli B. Ingebo, Rikke Flåten, Marita Kristiansen, Karoline K. Loland, Kristine Søhus Nilsen, Lizzy Muzungu, Siw Hilde Fjellstad, Lene Ask Johannesen, Anja Ormåsen, Mona Grefstad, Ane Bjerke, Siri Hårklev og Guro Sandnæs ("etteranmeldt").

PS. Ikke overraskende vant Kolbotn turneringa på amerikanske straffer etter en jevn finale mot Asker.
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode