Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: bb62f2aae1c0470cd54f17fc128104a6

Eventuell ny kontrakt krever endringer

- Beholder Liungen plassen i Toppserien kreves det store endringer, sier asssistentrener Hasse Svanberg til Liernett i kveld. - Støtteappparatet må bli bedre. Nye spillere med personlighet og spisskompetanse må hentes inn på et tidligere tidspunkt. Vi må også stille større krav til spillerne. Allerede i morgen, mandag, hospiterer to unge spillere på trening med Liungen. Det er en spiller fra Solberg, født i 1989, og en ett år yngre spiller fra Glassverket.

-- Sjansen for å  beholde plassen i Toppserien er stor, dersom Sandviken trekker laget sitt, sier en optimistisk assistemttrener. - Vi stiller et skadefritt mannskap i de to siste kampene. Både Charlotte Granlund og Bettina Jevne blir med igjen. Dessuten er Kattem svekket etter at Guro Knutsen er skadet.
Svanberg levner Kattem små sjanser førstkommende lørdag på Jæren mot Klepp, fordi jærbuene forsatt har sjanser  til å ta bronseplassen.
-- Vi bør helst ta minst ett poeng mot Asker, slik at vi slipper å reise til Trondheim for å vinne, sier Svanberg

Monica Løvseth uttalte til Drammens Tidende like etter tapet mot Kolbotn at hun ikke fortsetter om det blir nedrykk. Meldingen fra Bergen har tent et nytt  håp i Liungen. Det kan bety at Monica fortsetter, skal vi tro sikre kilder i miljøet. Med rutine, innsatsvilje og  ferdigheter kan hun bli en viktig  spiller i "nye" Liungen.
Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode