Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3d1a031a64403ffbe73903ccb99226e9

Forsvarsklippe uten motivasjon

Liungens forsvarsklippe fra siste sesong, Monica Løvseth, mangler motivasjon til å fortsette i Liungen. Foreløpig har ingen andre klubber tatt kontakt med henne. Men hvor lenge varer det?

Det er ikke mer enn 15-16 måneder siden Monica Løvseth spilte cupfinale for Asker. Deretter tok hun en lang vinterpause, inntil Liungen kapret sin tidligere forsvarstrateg, nok i forvisning om at klubben trengte henne så inderlig i sitt tredje forsøk på å etablere seg i Toppserien.

Liungen mislyktes. Det skyldes neppe Løvseths innsats. Hun var flere ganger lagets klart beste spiller, trass i at laget slapp inn haugevis av mål. Liungen har satt seg som mål å bli blant landets beste lag innen 2010. Det er et ambisiøst og høyt mål som krever en hel rekke delmål .

Ikke uventet la Ingunn Sørum opp etter siste sesongs nedrykk. For øyeblikket ser det ut at de to beste spillerne ikke er med, heller ikke i støtteapparatet.  Landets ledende klubb med masse ressurser på det økonomiske plan ser på humankapitalen som det viktigste.  Når store klubber legger mye vekt på humankapitalen er det desto viktigere for de små å ta vare på sine støttespillere. Og Liungen er en lite klubb, også på kvinnesiden.  Det blir spennende å se hvordan Liungens friske og optimistiske nye ledelse legger opp strategien.

I løpet av den siste uka er alder og toppidrett debattert. Både i individuell idrett og lagidrett på topplan handler mye om erfaring. Distriktets beste klubb på herresida har "handlet" inn erfaring. Skal liungen kunne komme tilbake er det neppe nok med å hente inn talenter fra Buskerud. Til det har rekrutteringen vært alt for ujevn og tilfeldig.

Der skal slettes ikke utelukkes at Løvseth, som temmet den ene etter den andre landslagspilleren i siste sesong, kan dukke opp på trening igjen. Men hvor blir det? Liungens ledelse bør sørge for at det blir blant spillere i gult og grønt. Og bør Liungen la Ingunn Sørum bare kose seg med innebandy? ---
Forrige artikkel:Sommer i Lier 2006Neste artikkel:Strålende av 2XEidsvåg
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode