Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a69ba981ef4ced8a30b76fc82480490f

Smilet og gleden er borte

Kontrastfylt, sammenlignet med stemningen for et par år siden: - Trist og tragisk er reaksjonen til Liungens største profiler, Jan Ausland og Ingunn Sørum etter Liungens sammenbrudd de siste månedene.

Verken "Mr Liungen" Jan Ausland eller Liungens beste spiller gjennom en årekkke Ingunn Sørum er særlig villige til å kommentere utviklingen i klubben de siste månedene. Trist og tragisk er likevel sterke ord. - Jeg vil ikke gå ut  å kritisere så veldig, sier Jan, - fordi jeg ikke er med lenger i Styret.  Men han innrømmer at man var mer forsiktig og satte  "tæring etter næring" før- - Jeg er vel av den gamle sorten, sier han. - Vi var vel heller ikke alltid i balanse, den gang jeg satt med ansvar. Det kunne variere opp mot minus 100 000, men vi fikk i stand noen dugnader. Bare en dugnad kunne skaffe opp mot 30 000 kroner. Han minner om et overskudd så seint som i 2004 på  2 500 kr.
- Jeg er uenig i utskillelsen av elitegruppa. Kontakten med rekruttlaga var bedre før , mener han. Han minner om Team Liungens sterke prestasjon året før.

Jan Ausland håper man likevel får fart på anleggsplanene. Han mener at kommunens fotballag blir fullstendig akterutseilt, dersom man ikke får bygd en helårsbane.

Spillerkontraktene

- Jeg trodde de fleste spillerkontraktene hadde to-årskontrakter. Dersom det er riktig, synes han det er litt rart at det kunne bli slik spillerflukt. Men jeg skjønner jo jentene. Med så mye usikkerhet er det lett å trekke seg eller å gå til andre klubber.

Taus Sørum
- Tragisk, er den gamle Liungstrategen Sørums spontane kommentar. Ellers er hun nokså taus og er redd for de økonomiske problemene kan gå utover anleggsplanene. - Vi har jo savnet skikkelig treningsforhold, spesielt vinters tid.
Hun avviser at hun skal gjøre en jobb for Liungen, men innrømmer at hun har vært i kontakt med nåværende trener assistenttrener Glenn Kleven.
Forrige artikkel:EldrebølgenNeste artikkel:Bokmesse og kunstutstilling på video
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode