Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3b2f64f20f731e6c13300c325d174e16

Ny trener i gang i Liungen

Roger Johansen er tilsatt som ny hovedtrener for Liungens elitelag i Toppserien og har overtatt etter Kjersti Thun ( på bildet )

Da Liernett for flere uker siden annonserte at Liungens keepertrener Roger Johansen var den nye treneren, på bakgrunn av Drammens Tidendes artikkel om trenerspørsmålet i klubben, ville ikke daglig leder kommentere saken.
I en pressemelding fra klubben blir det nå opplyst at Roger Johansen er formelt tilsatt fra 2.10. Han vil lede laget førstkomende lørdag på Liungbanen mot Arna-Bjørnar.

34- åringen er spillende trener for Drafn. Han har tildigere også hatt ansvaret for A-lagene til Konnerud og Tofte/Fremad. Dessuten har han vært keepertrener i Mjøndalen, Åssiden og altså Liungen. Spillererfaring har Johansen fra både Solberg, Konnerud og Åssiden.

Ny assistenttrener blir Glenn Kleven fra Konnerud. Han har spillererfaring fra flere klubber. Som ung var han med i  stallen til Mjøndalen i 1. divisjon (nå: Tippeligaen). Senere ble det spill i Åssiden i 1. divisjon (nå: Adeccoligaen) og senere på Konneruds lag i 3. divisjon. Han har også trenererfaring fra Konneruds junior elitelag.

Daglig leder, Hans Petter Hoelstad, opplyser at kombinasjonen Johansen/Kleven kom i stand etter en dialog mellom trenerne selv og Liungen. - Vi håper at disse to trenerne med allsidige trenererfaring, skal bidra til å gjøre Liungen til et fyrtårn innen kvinnefotballen i Buskerud, sier en optimistisk Hoelstad til Liernett.

Kjersti Thun,
som venter barn i januar, har fått en administrativ stilling i IF Liungen. Hun er løst fra sin toårskontrakt. Hun vil få jobbe langsiktig, opplyser Hans Petter Hoelstad. - Hun skal fortsette og jobbe med fotballskolene våre. Noen nye arbeidsoppgaver vil det også bli på Kjersti. Foreløpig er disse oppgavene ikke helt klare.
For øyeblikket har hun ferie til gode som hun vil ta ut.
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode