Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4c21c62199a9aaf8414c22dba14199f7

- Vil skape engasjement

Marcus Walfridson, ny trener i Spa/Bra, tror det blir spennende å trene en liten klubb med gode samarbeidsevner.

- Det er en positiv atmosfære i klubben, sier den 30-årige svensken etter å ha ha vært på to treninger på Stoppen. 10 nye spillere fra både Liungen og Lier IL har vist seg fram. - Jeg vil skape engasjement og interesse i klubben. Jeg har et inntrykk av at klubben har gode samarbeidsevner. Han synes det er positivt med to juniorlag etter at et forsøksvis samarbeid med Liungen er etablert for neste sesong.

- Vi må prøve å gjøre alt bedre, reint prinsipielt, sier han. Han er veldig opptatt av individuell utvikling, og at spillergruppa er bevisste på hva de kan forbedre.

Han bor på Jeløya og gruer ikke noe for den relativt lange bilturen flere ganger i uka. - Hjemover kan det være fint å koble i bilen og tenke på gjennomføringen av treningen, sier han. Foreløpig blir det to ganger uka. På nyåret må spillerne møte opp tre ganger ukentlig om de har ambisjoner om å komme med på laget.

Han begynte å satse på en trenergjerning etter at en kneskade stoppet hans videre utvikling. Han har vært trener for Sprint/Jeløy i 3. divisjon. Han har også hatt ansvaret for juniorlaget i klubben og kretslag i Østfold. Dessuten har han vært trener på Wang toppidrett i Moss. Walfridson er kvalifisert som trener 2 / UEFA B-lisens og keepertrener 2. Han holder også kurs innen UEFA c-lisens.

Han var også hovedansvarlig for et fotballakademi i Sprint/Jeløy etter sesongslutt i 2010. Det siste året har han vært instruktør èn gang i uka på et fotballkurs ved Larkollen barneskole. Han mener det ligger godt til rette for tilsvarende kurs i området der Spa/Bra rekrutterer sine unge spillere, spesielt med tanke på korte avstander fra skolene til de fine baneanleggene.

Les mer på Spabras hjemmeside: http://www.spabra.no/  

Forrige artikkel:Manglende informasjonNeste artikkel:Flere fartsdempere underveis
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 11. november 2011 10:19: Fotballvenn
Grattis til Marcus og Spa/Bra! Dette ser ut som eT spennende og up-and-coming trenertalent. Det blir spennende å følge gutta på Stoppen til neste år. Nå må alle i Ytre Lier og Brakerøya-området kjenne sin besøkelsestid på hjemmekampene.
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode