Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 653418089e1b86021ff2b21fc9b603c9

Ei uke med Solskjær

Martin Ovenstad Rønning (14) fra Liungen har vært Buskeruds eneste representant på fotballakademiet til den tidligere United-spissen

- Det var økter på fire timer om dagen, to timer før og to timer etter lunsj, sier Martin. - Ole Gunnar hadde mye å lære bort. Landslagstrener Åge Hareide var der også, foruten flere andre trenere.

50 spillere fra hele landet var funnet verdig til å delta på OIe Gunnars fotballakademi i Kristiansund. Jentene var plukket ut fra årsklassene 93 og 94, mens gutta var fra årskullene 94/95.

Martin ble plukket ut etter en regionskamp i Tønsberg, arrangert av Norges fotballforbund før i år. Han utgjorde en av Buskeruds fire spillere på det laget.

Nå trener han også en gang uka i en talentgruppe som Strømsgodsets juniorgruppe administrerer. Men han er fortsatt med på Liungens G-17 lag som trener sammen et par ganger uka. - Men jeg må jo drive med egentrening, gjerne hver dag, smiler Martin som er klar over hvor mye som skal til for å nå langt. Han kan drive en del egentrening hjemme.
Ved siden av fotballen, er han også aktiv bandyspiller. Kanskje er han minst like talentfull på isen som på fotballbanen

Og så er det slettes ingen ulempe at faren, Tom Erik,  var aktiv spiller på Lier IL s lag (som faktisk spilte ett år i 3. divisjon) på nittitallet. - Men jeg må ha vært for liten til å huske at han spilte, sier han og smiler. Martin spilte også på Liers lag, før han flyttet fra Tranby og begynte i Liungen.
Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode