Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Til Tour de France

Familiene Bekken Nilsen og Hornstuen Mathiesen håper å få oppleve fire-fem etapper av sommmerens største idrettsbegivenhet

Mandag reiste de idrettsinteresserte familiene av gårde til Frankrike i leid bobil fra Fagerliåsen i Sylling. 16-åringene Martin Bekken Nilsen og Even Hornstuen Mathiesen har allerede en allsidig og aktiv tid som idrettsuttøvere bak seg. Begge to er aktive langrennsløpere I Sjåstad/Vestre Lier IL og har vært blant skikretsens beste løpere i noen år. De har også spilt fotball i flere år på lag i Sylling IF. I tillegg deltar Martin i noen gate- og terrengløp om sommeren.

Foreldrene trimmer også og har hatt verv i Sylling IF i flere år. Ikke unaturlig vil noen si,  siden foreldreparene har ytterligere to barn hver som er eller har vært aktive idrettsuttøvere.
Og så er de naboer. Med felles interesser i tillegg, har kommunikasjon i forbindelse med planlegginga sikkert vært overkommelig.

På bildet ser vi f.v: Anita Bekken Nilsen, Helle Hornstuen Mathiesen, Trond Mathiesen, Martin Bekken Nilsen, Trond Mathiesen,  Øyvind Nilsen og Even Hornstuen Mathiesen.
Liernett håper å få en rapport fra turen til Nord-Frankrike
Forrige artikkel:Vårens dommerNeste artikkel:Liunger i Gent

Flere artikler

© 2020 Sylling Hardcode

Nytt fra Sylling Hardcode nå: cpm.wiki