Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 233cd8f7ad433aea43052de0394c0c7c

Faren må ha med morgenkaffen på treninga

Liernett presenterer de nye spillerne i Toppserielaget Liungen: Helene Hornstuen Mathiesen (17), den ene av Liungens to nye keepere, har vært på egentrening grytidlig om morgenen før sesongstart. Den idrettsinteresserte faren, Trond, har stått opp grytidlig og sørget for skyss.

Det er ikke noe nytt at Trond Mathiesen følger dattera på trening og kamper. Grytidlig har skoleleven på St. Hallvard skole vært på plass i Drammen i vinter. Kvart på seks har far og datter stått opp i Fagerliåsen i Sylling for å være på egentreninga i Drammen.

- Jeg sitter jo der med morgenkaffen og venter før jeg kjører henne til skolen, sier Trond som vanlig beskjedent. Trond har fulgt dattera på fotballbanens, siden hun begynte med fotball på jentelaget i Sylling for fire-fem år siden. Jentelaget i Sylling, under trener Øyvind Nilsen kyndige instruksjon, hadde et usedvanlig godt miljø med en svært så interessert foreldregruppe i ryggen. Ingen kjørelister ble satt opp. Så å si alle foreldrene fulgte laget, også til bortekamper. Selv om noen fra laget fortsatt spiller, er det bare Helene som satset så høyt å spille seg inn på bygdas elitelag.

Helene har gjort kjempestor framgang. Via rekrutt og juniorlagsspill i Liungen kom hun med i A-stallen i vinter. Helene har slitt med vond rygg. Nå føler hun seg bedre. Liungen kan nok trenge to gode målvakter i årets serie. Førstekeeper, Marthe tilhører samme årgang som Helene. – De inspirerer hverandre, sier Trond Mathisen. Etter Liernetts mening har de begge stort forbedringspotensiale.

På hjemmebane følger hele den idrettsinteresserte familien godt med. Alle de tre barna har spilt fotball. Yngstemann (15), Even, har slitt med smerter i beina og har foreløpig tatt pause og satser på langrenn. Han er en riktig lovende langrennsløper. I vinter deltok han, blant annet, i Hovedlandsrennet i Finnmark.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode