Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 492d65d9c68d1c7c95675872f181cb26

Merete og Sir Oscar til Baltic Cup

Den ferske norgesmesteren i spangridning fra Sylling Rideklubb er nok en gang klar for større konkurranser --

15-årige Merete Røed, som red feilfritt i finalen på Linnesvollen, ble uttatt til neste runde i Baltic Cup som arrangeres i Danmark.

Under helgas norgesmesterskap var 15-åringen med sin 13 år gamle ponny best i omhoppingen.

Og nå er den ferske norgesmesteren med sin seier i kategori 1 i ponnyklassen klar for nye oppgaver. Nå blir det altså skarpere konkurranse igjen. Baltic-cup består av fire konkurranser i Skandinavia. Merete deltok ikke i konkurransen i Sverige. Men i Kristiansand var hun med. Hun deltok også for to uker siden i Belgia, i sprangkonkurranser i forbindelse med EM. Da ble det en 4. og en 10. plass på den svært så lovende rytteren.  Baltic-cup avsluttes senere i høst.

Merete har drevet med sprangriding siden hun var fem år. Sammen med flere tilbringer hun hver dag noen timer i stallen på Valstad Gård i Sylling. En dag i uka går med til sprangridning.

Lagvenninnen fra Sylling Rideklubb, Kaja Høglund, har to ganger vært norgesmester, i kategori 2, det vil si, klasse for noe mindre ponnier. Nå har Kaja byttet hest og deltar i samme klasse, men denne gangen nådde hun ikke helt opp.

Klubbens fjerde NM-gull
Foruten de tre ovennevnte topplasseringene vant også Marte Helene Apenes NM-gull for tre år siden. – De gode resultatene skyldes nok både et godt miljø og gode trener, sier Stein Gravdal som er leder for rideklubben. Trener Frank Robert Paulsen, opprinnelig fra Hønefoss, som bor på gården har gjort en god jobb, mener Gravdal.
- Klubben teller hele 157 medlemmer. Cirka 20 er aktive ryttere, sier Gravdal. – De aller fleste aktive bor i Sylling, men vi har også ryttere fra både Tranby og Røyken.

Les mer om Sylling Rideklubb her:

http://sylling-rideklubb.no/

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode