Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c22c88b309ad92ae7e5f3513cbd9e42b

Ferske vafler ved busstopp

- Nå må vi snart slutte, jeg skal på tur, sier Ola Sylling (tv) til kameratene. Han har mest erfaring med slikt salg.

Sammen med kameratene Eirik Krokeide Alsos, Hans Christian Trolsrud Sylling og Sebastian Skjeggerud ble det drevet hektisk markedsføring langs veien opp mot Kyllerud og Fagerliåsen i Sylling. Da bildet ble tatt var en femtemann på ekstratur opp i åsen for å spre informasjon om salget ved busstoppen.

Vi må slutte klokka halv to, sier Ola. - Da må jeg dra. Jeg skal på Gaustatoppen i morgen. Ola har erfaring fra vaffelsalg ved veien forbi gården på Solberg. - Jeg har med meg ei sykkelvogn til disposisjon, sier han i det han kaster seg over posen med popcorn. Det er en halvtime igjen til de gir seg for dagen. Det ser ut til at Liernett er siste kjøper. De kan like godt kose seg selv med det som er igjen. De andre tre passer på å forsyne seg av posen som Ola ser ut til å ha kontroll over.

Ellers har gutta program for dagene fremover. - Jeg skal være med slagverksgruppa på kulturskolen for å opptre i Oslo, sier Hans Christian. Men han har også tenkt seg på hyttetur snart. - Jeg skal være med på fotballskolen i Sylling i slutten av neste uke, røper Sebastian som skal opp i 5. klasse. De andre tre begynner i 4. klasse i høst. Alle skal også tydeligvis delta på fotballskolen og svarer nærmest unisont:- ja, så klart vi skal være med på den.

Det var litt lite vekslepenger, da Liernett leverte en seddel, men til erstatning for «overpris» tilbyr Hans Christian et pappkrus med kaffe attpå. Dermed ble det deilig og sprøstekt vaffel med jordbær, (noe tynn?) saft, og god og sterk nok kaffe.

Så ble de to sykkelvognene med plakater gjort klar for hjemtransport. - Og overskuddet, da? - Hm, det går nok til litt kos, sier eldstemann Sebastian og gliser i augustsola.

Forrige artikkel:Mer buss for togNeste artikkel:Liertoppen bløffer fortsatt
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode