Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e530e8430659fe6a6160ebedb6ec3672

Til håndball-VM som hovedleder

Det blir min første tur til St. Petersburg, sier den entusiastiske, men svært nøkterne håndballederen Roar Bogerud (51) før avreise med nasjonens yndlinger. - Russerne er veldig greie å samarbeide med.

 

Roar Bogerud fra Sylling er styremedlem i Håndballforbundet. Han har allerede har hatt flere viktig verv i Forbundet. Og flere store oppgaver hviler på hans skuldre. Det vitner om stor tillit bygd på stor dyktighet.

Som hovedleder skal Bogerud, blant annet, gjøre avtale med den skrivende presse. Trykket på spillerne er stort, så han har en hektisk jobb med å skjerme spillerne, både før og etter kampene.

Bogerud har vært med på turneringene både i Frankrike og Danmark for å gjøre seg kjent med laget. I Møbelringen Cup i Norge var han hovedleder. Den jobben må han ha gjort veldig bra, siden han nå skal lede laget igjennom årets viktigste turnering.

- Jeg har repetert fransken fra gymnaset. I Frankrike kom det godt med, da det meste ble kommunisert på fransk. Ellers går det på engelsk, selvsagt. I Russland vil vi bli utstyrt med norskspråklig guide.

Bogerud har tidligere vært hovedleder for Norges ungdomslandslag, både på herre- og kvinnesiden. Han sitter også i anleggskomiteen og jobber også med økonomi og finansiering innen Håndballforbundet.

Bogerud er like entusiastisk nå, som da han som 18-åring hjemme i Andebu fikk med seg fotballkameratene og startet opp med herrehåndball. I de 28 åra han har bodd i Sylling har han vært en av pådriverne innen håndballen. Er det noe rart at han går rundt og koser seg i den nye, flotte hallen i Sylling. Det vrimler av ballspillende små barn. – Se der er mine gymelever, sier læreren og inspektøren og viser meg 15-20 andreklassinger boltre seg i barneidrettsgruppa. Spøken sitter løst der han roper ut i korridoren til en pappa i den flotte hallen i Sylling: - Er du klar til å steke vafler på søndag? Jo da, han har en finger med i organiseringen lokalt også, selv dagen før avreise. 

NB. En annen liung, Espen Karlsen, opprinnelig fra Reistad IL, senere Stavanger Idrettsforening og flerårig landslagskeeper, sitter også i Styret i Håndballforbundet. Så Lier er godt representert!

Forrige artikkel:Ukens PetitNeste artikkel:Fire mil med preparerte skiløyper klare
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 2. desember 2005 20:51: Doffen
Lykke til Roar :-)
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode