Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: eed9e9524164d05541f33161d1509272

Kirkevalget 2009: Sjåstad

Presentasjon av Sjåstad menighets kandidater til menighetsrådsvalget

Anne-Lise Johansen (49 år), Oddevall Mine interesser er familien og reiser. Er gift og har 3 barn. Er leder i menighetsrådet i dag og er med i en damelosje. Er positiv og håper jeg kan bidra til et aktivt og positivt menighetsråd. Har sittet 2 perioder i menighetsrådet tidligere.
Helge Dammen (48 år), Meren I tillegg til det daglige arbeid, natur og samvær med familien på turer i skog og mark. Tidvis styreverv som medlem i arbeidstakerorganisasjon og bedriftsidrettslag, samt styremedlem i grunnskolens foreldreutvalg. Jeg ønsker i samspill med øvrige medlemmer i MR å støtte kirken som en viktig kulturbygger og forankring i lokalsamfunnet.
Jorun Elisabeth Fuglerud (64 år), Meren, Driver gartneri og frilandsproduksjon av grønsaker. Har ansvar for kontorarbeidet på gården. Verv i bygdekvinnelag og husflidslag. Interessefelt: Kultur, tradisjoner og miljø. Kan gjerne bidra i barnearbeidet med praktiske oppgaver.
Odd Treffen (42 år), Egge Storfamilien, oppfølging av 3 barn på 7, 9, og 11 år. Hus og hjem. Tidligere medlem av menighetsråd (Frogner), Aktiv i FAU på skolen og i forskjellige roller i idrettslag + + Kirken er en kultur og tradisjonsbærer i nærmiljøet. Ønsker å bidra til at dette fortsetter og videreutvikles. Jeg mener det er viktig at kirken opptrer åpen og inkluderende overfor alle. Det må gis rom og mulighet for bruk av kirken, spesielt til aktiviteter for barn og unge. Sjåbagos er viktig!
Inger Johanne Stensen (59 år), Meren Jeg arbeider som administrasjons sekretær i Norges KFUKKFUM. I fritiden er vi mye på hytta på Hurum. Er glad i å være ute i naturen. Går mye. Er mye sammen med barn og barnebarn. Jeg er aktiv med i organisasjonen Odd Fellow. Er veldig glad i å lese. Bruker PC aktivt. Har sittet 2 perioder i menighetsrådet tidligere.
Helge Rasmussen (56 år), Oddevall, Få til et sosialt nettverk i nærmiljøet. Bidra til at vi får et trygt oppvekstmiljø for våre barn. Har sittet i styret i Sjåstad samfunnshus 2 år nå. Vært aktiv med på arrangementer der. Er medlem i Lier MC klubb, da jeg liker å kjøre motorsykkel, samt det gode sosiale miljøet i klubben. Har også stor interesse for amcar. biler. I tillegg er musikk – fotball - fisketurer – fjellturer noe jeg prioriterer, da vi har hytte på fjellet. Jobber i dag som daglig leder i Rensia Storbilvask AS www.rensia. no , Jeg ønsker at Sjåstad menighet skal være samlende og inkluderende for bygda. La kirken bli et sted som vi alle føler oss trygg og velkommen til. Være kreativ til innspill som bidrar til dette.
Tove Synnøve Lillemoen (60 år), Egge Jeg er glad i å være ute i skog og mark, friluftsliv, familie og barnebarn prioriteres. Er med i en losje som jeg bruker en del tid på. Praktiske ting kan passe for meg å bidra med.
Bjørn Roar Fælth (69 år), Meren Av interesser er det familie, tur i skog og mark, samt hytte i Sigdal. Av organisasjonserfaring var jeg i sin tid, i 1968, med på å starte Lier Røde Kors hjelpekorps, hvor jeg var med i ca 25/30 år. Mitt bidrag til menighetsrådet må evt. bli å delta i det praktiske arbeidet som drives.
Mette Ramstad Gustavsen (45 år), Oddevall Jeg synger i Sylling sangkor, der er jeg nestleder, jeg liker å bevege meg litt og tar gjerne på meg joggetøy og- sko 2-3 ganger i uka. Setter meg gjerne ned med en god bok. Av yrke er jeg omsorgsarbeider og for tiden er jeg ansatt på Frydenhaug skole. Jeg tror jeg kan bidra best på den praktiske siden. Jeg syns også det kan være spennende å bli kjent med kirken fra “innsiden”.
Wenche Elisabeth Stensen Kasta (55 år), Meren Er glad i å lese bøker og er en hyppig “ gjest” på biblioteket i Lierbyen. Bøker er alltid en del av bagasjen når jeg reiser til hytta i Valdres. Ellers liker jeg godt å være sammen med barn, er så heldig å ha to barnebarn på 1 og 4 år. Trives ikke så godt ved skrivebord / p c, men tar gjerne et tak med i praktisk arbeid.
Bjørg Ingunn Vikane (55 år), Sjåstad Liker å gå på tur. Ut i skogen for å plukke bær, og ellers nyte naturen. Håndarbeid/,baking og ellers samle folk for å kose seg. Er med på fotballbanen for å se sønnen spille. Er opptatt av å opprettholde ett godt samarbeid i menighetsrådet.
Hege Sauthon Bjelkarøy (36 år), OddevallInteresser er å følge opp barna, venner, samt holde meg i form. Jeg har vært vara i menighetsrådet 4 år nå og kan stille to til.
Oddvar Martin Brekke (69 år), Sjåstad Snart 3 år som pensjonist. Gift, 3 barn og barnebarn. Arbeidet tidligere som selvstendig innen anleggsgartner, revisor og som boktrykker. Er interessert i organisasjoner innen veteranhjulstraktorer/biler og veteran trykkerimaskiner. Politisk engasjert og engasjert innen hørsel og diabetessaken. Jobbet med menighetsblader siden 1956. Medarbeider innen tekniske veteranbøker og månedsblader.. Vært 2 perioder innen menighetsarbeid.
Else Kari Mediå Røed (39 år), Sjåstad Mine interesser er å lese og sy. Jeg håper jeg kan bidra med litt av hvert.
Ingrid Karine Paulsen (41 år), OddevallJeg er gift og har tre barn. Glad i naturopplevelser med familien. Trives med å glede andre. Liker å holde på med håndarbeide, hagearbeid og være sammen med venner. Pusler en del med salg av Oriflame. Verv: Instrumentansvarlig for Sylling og Oddevall skolekorps. Det er inspirerende å kunne være med på å drifte et korps. Og så har vi det veldig trivelig både musikanter og forresatte. Håper jeg kan være med på å bidra med positive ting i menigheten vår!
Linda Dellner (42 år), Oddevall Jeg er 42 år, gift og har 1 barn. Er økonomisjef i en teknologibedrift. Prøver å trene jevnlig og er glad i å reise. Har vært styremedlem og styreleder i Bråtås Borettslag i totalt 14 år, og har vært styremedlem i Lier BBL i 4 år. Er også meddommer i Drammen Tingrett
Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode