Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d3a03d4682b957960604c9e1ec32245f

Glade barn i håndballhallen

- Barn på Tranby og Lierskogen tar vinterferien på håndballbanen, skriver Tryggve Hagen i Lier IL i en pressemelding.

I vinterferien gjentar Norges Håndballforbund og Gjensidige suksessen med håndballskoler for barn og unge over hele landet. Gjensidige har vært håndballjentenes og norsk elitehåndballs støttespiller gjennom 15 år. I ferien kommer bredden på banen.

I 2007 startet Håndballforbundet samarbeid med Gjensidige og lanserte Gjensidige Håndballskoler. Det ble arrangerte håndballskoler i store deler av landet. I år er det enda flere klubber som arrangerer Gjensidige Håndballskole.
– Vi i Lier IL Håndball gleder oss til å gjenta suksessen fra ifjor. Da skal 50 barn lære mer om håndball og selv være midtpunkt i spillet, sier Trygve Hagen i Lier IL Håndball. Formålet er å lære nye spillere å bli glad i håndball, og videreutvikle de som allerede spiller aktivt.

Inkluderer alle
Gjensidige Håndballskole er et tilbud til alle barn mellom 6-13 år, uansett nivå. På skolen blir det lek og moro med ball, konkurranser og godt felleskap. Dessuten vil barna møte nye venner de kan ha glede av i tiden fremover. Lier Il Håndball håper også at mange av de som ikke har spilt før, får lyst til å fortsette med denne flotte idretten.

- Vi er stolte over å kunne bidra til at mange barn og unge får et tilbud om en aktiv ferie med gode håndballopplevelser, sier Robin Vinter, sponsorsjef i Gjensidige.

Thorir Hergeirsson anbefaler Gjensidige Håndballskole:
- Håndball er verdens beste sport. Nå som både dame- og herrehåndballen i Norge er i verdenstoppen og jentene har ferske OL- og EM-gull å være stolte av, er det viktig å tenke rekruttering av fremtidens spillere.
Men Gjensidige Håndballskole skal først og fremst være en morsom opplevelse for barn og unge.

Faktainformasjon
Gjensidige håndballskole arrangeres i Tranbyhallen og det er trening fra mandag til onsdag i vinterferien fra kl 0900-1500. Alle barn og unge mellom 6-13 år er hjertelig velkommen til å bli med. Påmelding etter førstemann til mølla prinsippet.

For ytterligere informasjon og påmelding, se Lier Il Håndballs hjemmeside:

http://idrett.speaker.no/Organisation.asp?orgelementid=60615

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode