Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a9bb2f4ac78da4402c10fb068863f338

En god nyhet kommer sjeldent alene.

Ikke før har Sylling fått ny hall, så kommer nyheten om at det blir golfbane allikevel. De nye eierne har gjort et godt kjøp, og ønsker en bane for vanlige folk under motto ”GOLF FOR ALLE”. Prosjektleder Lars Hjorth, sier dette blir ett av de beste anlegg i Norge – om ikke det beste.

Om ett og et halvt år vil Lier altså få et ferdig idrettsanlegg i topp klasse, og det beste av alt – det blir forholdsvis rimelig å spille der. Selskapet Unicorn Norge A/S går tungt inn i prosjektet, og satser på å lage et annerledes golfanlegg i norsk sammenheng. Her til lands er man som regel avhengig av dyre medlemskap for å spille golf. Holtsmark vil bli et rimelig alternativ for golfere som ønsker å dyrke sporten, men ikke har råd til å investere 25000 til 50000. Her vil du få medlemskap/ sesongkort for 1500 til 3500 kroner. Er du kjapt ute, blir det enda billigere. Pay and play – du betaler kun for medlemskap i golfklubben og en liten avgift hver gang du spiller Alternativt kan du velge en noe høyere årsavgift å spille fritt hele sesongen. Liungene står først i køen når klubben åpner for medlemskap.

Lars Hjorth er ikke bare interessert i å lage en flott bane. Han har lang erfaring fra lignende prosjekter. - Vi ønsker å skape en god klubb med lokalt engasjement, sier han. Liunger kommer derfor til å få gode tilbud før alle andre. Om det er ledig kapasitet ut over det Liungene legger beslag på, kommer folk utenfra til å slippe til. Dette konseptet har vist seg vellykket over hele verden, nå kommer det til Norge.

I første omgang vil du få et tilbud om medlemskap i postkassa di. Melder du deg inn i klubben nå, får du i tillegg til andre medlemsfordeler, et gratis kurs (grønt kort teori), slik at du kan ta praktisk trening til våren/sommeren.. Treningsfeltet er planlagt åpnet allerede neste sommer, og om alt går bra åpner banen juni 2005. Det er også planer om et aktivitetssenter for barn og utsalgssted for golfutstyr. Unicorn er også interessert i å komme i kontakt med lokale folk som har erfaring med drift av et serveringssted.

Denne banen kommer til å ha en familieprofil. Unicorn Norway har lang erfaring med aktiviteter med barn (arrangerer barnas Kulturfestival i sandvika hvert år) så barn vil få ekstra gode betingelser, og om noen år har vi sikkert mange gode talenter i bygda. Vi får nå nok ett topp idrettsanlegg i Lier, uten at det koster kommunen et rødt øre. Dette vil også skape en del sesongarbeidsplasser, og ringvirkninger langt utenom det sportslige. Tør vi gjette at dette blir Liers første turistmagnet?

Forrige artikkel:Neste artikkel:Liernett - Trenger vi ei internettavis i Lier?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode