Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5b1cff29c0900505d6a4a04c26b1841b

Hundrevis trimmet

Så ble det endelig litt liv i Bakerikvartalet igjen. Sollaug Arnesen var strålende fornøyd med publikumsbesøket på åpningsdagen for det nye treningssenteret .

Selv om det var gratis prøvetid første dagen, hadde mange betalt for å fortsette.

"Bare trening" åpnet dørene etter et par måneders forberedelse. Sollaug Arnesen forteller at hun og de andre i ledelsen har 17 års erfaring, både som eiere og drivere av Kom i form Treningssenter (senere SATS Sinsen) og Sportsklubb Vest (SATS Njårdhallen).
Hun og ektemann Christian, som er bosatt på Grefsen i Oslo, pendler til Lier.

Sollaug er ikke redd for konkurransen med de andre treningssentrene i distriktet. - Konkurransen er bare stimulerende, sier hun. Hun har tro på at det er et stort behov for et slikt treningstilbud i Lier.

Liernett møtte èn av mange fornøyde trimmere på vei hjem etter det første besøket. - Dette er fint for meg som er nybegynner, sa han. Sollaug nikket da hun fikk referert denne uttalelsen.- Ja, her mener vi at vi har et tilbud for alle typer brukere mellom 16 år og 80 år, sier hun.

Senteret er åpent alle dager mellom klokka 6 og klokka 23, men kan med rimelig varsel holde stengt eller redusere tilbud/åpningstider i forbindelse med helligdager og offentlige fridager.

Adgangskontrollen foretas ved at medlemmet registrerer seg ved hjelp av en medlemsbrikke.

Priser
Pris pr måned er kun kr 199,- I tillegg kommer kontantdel inkludert adgangskort kr 199,- Kortet kan på en enkel måte lades med penger slik at man kan handle med det på senteret.
Det er ingen bindingstid, men en fast lav pris.
 
Ved innmelding betaler man for de resterende dagene i måneden samt kontantdelen, dvs dersom man melder seg inn den 15. betaler man kr 99,- for resten av måneden samt kr 199,- for kontantdelen, til sammen kr 298,-
 
Den 1. i neste måned vil kortet automatisk belastes med kr 199,- Avtalen har kun 1 måneds oppsigelse.
 
Ordinær medlemsavtale, 12 måneder kontant: 12 måneder trening + kontantdel/adgangskort kr 2.587,-

Personlige trenere
De to personlige trenerne må foreløpig pendle mellom treningsenteret i Oslo og Lierbyen. - Men de ønsker primært å slippe det. Derfor ønsker de en eller flere nye trenere som kan jobbe i Lierbyen. Sollaug Arnesen oppfordrer folk om å søke.
- Trenger du personlig trener og ønsker å styre din egen arbeidsdag? I følge hjemmesiden til Bare trening kan de tilby meget gunstige betingelser og fleksible løsninger.


Tale Fladmark fra Nordal er assistent på kvelden. Skoleleven på St Hallvard vil foreløpig jobbe tre timer på kvelden. I bakgrunnen Remi Ask (31) som gjerne ville teste både apparater og seg selv litt.


Tre venninner, Camilla Bæra Hørthe, Celine Stensrud og Eline Borgen, som alle går på St Hallvard videregående skole fikk testet flere apparater og var veldig fornøyde. Alle tre kunne tenke seg å fortsette -

Les mer: http://www.baretrening.no

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode