Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4792e63653f52ae85e65603a91925ed9

Liernett på papir

Nå er det endelig mulig å bruke Liernett til å tenne opp

Vi har flere ganger blitt kontaktet av frustrerte lesere som frykter papiravisas død.

- Hvordan skal jeg få fyrt opp i peisen uten aviser?, skriver en bekymret dame fra Lierstranda.

Vi tar leserne på alvor og sender i disse dager 50 000 eksemplarer av Liernetts første papiravis ut i posten. Avisa er gratis, og får vi det som vi vil, kommer det mer eldtenne.

Om noen foretrekker å lese lokalavisa Liernett, skulle den inneholde noe for en hver smak. Hovedfokus denne gangen er Lierdagene, og til tross for liten samarbeidsvilje fra kommunale byråkrater, har vi satt av flere sider til nettopp dette. At kommunen i forbindelse med Lierdagene, på sin hjemmeside konsekvent kaller Liernett  "andre lokale medier" og forøvrig ikke viser særlig interesse tar vi med knusende ro. Vi mener vår avis profilerer Lier og Lierdagene, og kommer til å fortsette med dette. 50 000 eksemplarer med utelukkende stoff fra Lier, sponset av annonsører fra Lier burde tale for seg.

Vi synes det er morsomt å treffe våre mange lesere på en annen arena, og er glade for den velvilje vi har blitt møtt med.  Det gir oss mye glede å kunne jobbe med media på hobbybasis, og vi setter stor pris på alt engasjement og alle bidrag.

Jeg minner igjen om at Liernett har som mål å være en åpen kanal for liunger flest, og at alle er velkommen til å delta. Om du kommer med video, stoff til nettet, stoff til papiravisa, eller om du blir med i vårt nye system aktiv.liernett.no - er vi uansett glade for bidraget. Målet er å skape engasjement om det lokale - om det er 7-åringer i kamp om en ball, eller oldemor på 70 som har en lys ide. Liernett er åpent for alle, den eneste grunnen til at vi som er her allerede driver på, er trangen til å skrive.

Så er det bare å sette seg til med kaffekoppen og et nytrykket eksemplar av Liers andre papiravis. Etter du har lest den kan du kaste den i papirkurva, der den får ligge til det blir kaldt i været, og det skal fyres. Brenn den med god samvittighet - det kommer flere.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode