Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0d76b7ed22b7f03c526692a4020f6b78

Nissen, en aktiv Liernettbruker

Den gamle nissen sitter ikke lenger ensom på låven julekveld. Han surfer på nettet og har Liernett som startside.

Tidlig i dag var vi på Hørtekollen. Klokka kvart på ti kom vi til Årtusenvarden og fikk da se en rødkledt fyr som speidet ut i tåkehavet. Det var nissen. Ikke den sleipe amerikanske colaversjonen, men en rotekte norsk utgave. Han som hjelper til i fjøset, er sint og gretten og kan stelle i stand mye spetakkel hvis han ikke får det som han vil. Nettopp derfor nærmet vi oss forsiktig, vi ville nødig skremme han opp og påkalle hans vrede.

Da så vi at han sponset Liernett ved å ha nettavisens logo på ryggen. Dermed visste vi at han i hvert fall slapp å sitte trist på låven julekveld. Ved å være aktiv på Liernett er han med i et voksende sosialt nettverk der han har stor glede og nytte av å holde seg oppdatert om hva som skjer i bygda. Gjør som nissen du også!

Liernett ønsker alle lesere en riktig god jul og fortsatt god kontakt i 2008Forrige artikkel:En julehistorieNeste artikkel:Tone Irene Røssum spiller i Åmot Kirke
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 24. desember 2007 14:08: Kame Ramann
Jeg har sagt det før og gjentar det gjerne: God jul og stor takk til alle som gjør en innsats for å gi oss liunger (og sikkert mange andre) del i stort og smått på Liers mest aktive nettsted: Liernett!
Tirsdag 25. desember 2007 23:02: utflyttet
Jeg gjør som deg Ramann: God Jul til dere som driver Liernett. Jeg leser HVER DAG:) Sidene er kjempe bra!!! Dere skal ha mange takk for all den tid dere bruker, vi som har flyttet ut synes det er så artig å følge med!
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode