Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a84d223e4bd6aa097dc0fd2f98fd2eb0

Det mest hjemsøkte stedet i Norge?

Bli med på vandring i de nedlagte avdelingene på Lier sykehus. På nettet.

Liernett har fra tid til annen publisert enkelte saker om Lier sykehus.
Disse få sakene har vist seg å være av interesse ikke bare for våre faste lesere, men også for folk rundt om ellers i landet.

Artiklene på Liernett som omhandler Lier sykehus har blitt vist over 8700 ganger til nå, det har blitt lagt igjen et titalls kommentarer fra nysgjerrige lesere og vi får en god del henvendelser til Liernett per e-post.

Stort sett dreier all denne nettaktiviteten seg om at Lier sykehus visstnok skal være hjemsøkt. På flere norske nettsteder har det også blitt publisert bilder og video fra Lier sykehus hvor man mener å kunne skimte uforklarlige skikkelser.

På et diskusjonsforum på nettstedet Norsk FreakForum har det kommet hele 854 innlegg om Lier sykehus.


Skummelt? Se flere filmer her 

Tror du virkelig at Lier sykehus kan være hjemsøkt? Si din mening i kommentarfeltet nedenfor!

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 15. februar 2008 10:10: John Høgslund
Hallo!
Jeg er nær nabo til "Likhuset", hvor det ryktes at det spøker. Har gått forbi det mange ganger, både på lyse dagen, og på natterstid. Har aldri opplevd eller sett noe som kan ligne på spøkelser, men ville ikke hatt noe imot det.
Tror helst at dette er noe som sitter mellom ørene til enkelte.
Onsdag 5. november 2008 18:39: anonym
har aldri vært på lier sykehus og har aldri lyst til å dra dit heller
Onsdag 5. november 2008 18:46: jan pål
jeg har vært på lier sykehus det var ikke så veldig hygelig der mange dører som var låst og elektosjok badekar fik frysninger i ryggen mange sprøyter med 10 cm lang spiss.
jeg så en skikelse i en stol der så begynte jeg å løpa jeg hørte masse fottrinn i trapa og endelig var jeg ute siden det har jeg ikke tørt å se på sykehuse engang
Lørdag 21. mars 2009 14:59: linnty
jg har også vært på lier, men er en stund siden nå, ei jg skjenner gikk i singlett og når vi kom ut igjenn så hadde hu et arr på skulderen akkurat som at hu hadde blitt sydd..:S mange av oss fikk vondt i hode når vi kom ut av bygga... har tatt masse bilder og det viser seg at det var ansikter på bildene:S har veldig lyst til å dra ditt igjen, men tar ikke risikoen på det pga man får bot hvis man blir tatt:S:S
Fredag 27. mai 2011 15:28: MAM
Da jeg var der, var det ikke annet skremmende enn det man gjorde det til selv. Sprøytespissene kommer av narkomane, det er narkomane som har oppholdt seg der. Kan ikke si dette er det mest creepy stedet jeg har vært på. Tanken på at det har foregått lobotomi og alt mulig tenkelig overgrep mot folk er mer skremmende enn hva stedet er i seg selv. Har selv snakket med kollegaer som har jobbet der. De sier det skjedde mye rart mellom veggene på dette stedet, men at det er hjemsøkt har jeg vondt for å tro. Er man død så er man død.
Søndag 4. desember 2011 00:26: pia
vi var her en stor gjeng for sikkert 10 år siden..jeg trodde ikke på spökelser för etter den gangen....nå vet jeg med sikkerhet at det fins.... glemmer aldri den kvelden på avdeling B12 og B22
Søndag 4. desember 2011 00:28: pia
glemte å si at vi fant masse dokumenter og pasientjournaler i et annet hus...der stod det mye om at folk hadde dödd der...navn og alt, og en viss doktor H...(vil ikke si hele navnet her)...det lå mapper med pasientinformasjon om ALT over hele gulvet i kjelleren på et av husene...
Mandag 5. desember 2011 00:53: Anonym
Et par venner og jeg var der igår og alt av møbler var borte merkelig nok. Rullestoler, journaler, senger, og hva skal jeg kalle det, torturredskaper? var ikke der. Jeg har sett bilder hvor det har vert ting der men alt var borte nå. Vi ble jo utrolig skuffet av at alt var fjernet men bare synet av bygningene i måneskinn var ubeskrivelig skummelt! Men å bare vandre rundt i byggene er noe av det ekkleste opplevelsene jeg har opplevd hittil i livet. Det var et øyeblikk når vi hørte lyder fra en etasje under i et av byggene. Ante ikke hva som lagde lydene men det tok ikke mange sekundene før vi bestemte oss for å komme ut derifra. Siden alt var fjernet er det nok ikke lenge til det rives så dem som vil dit må nok få gjort det så snart som mulig. Det er en tur man ikke glemmer for å si det sånn ;)
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode