Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8743faf18894f9aab3f356bfe3b9b2a5

Liers mest populære spisesteder

I en ny serie presenterer Liernett inntrykkene fra besøk på noen av bygdas overraskende mange serveringssteder.

Det er ikke norsk tradisjon å spise ute når det er mindre enn fire mil til eget kjøkken, men ting endrer seg. Stadig flere oppdager at Lier har spisesteder som tilbyr alternativer til det som befinner seg i kjøleskapet hjemme. De fleste blir dessuten overrasket over hvor mange serveringssteder det er i Lier.

Vi sikter ikke til moderne utesteder med høye rødvinsglass og levende musikk, men til greie og ofte enkle steder der man kan spise lunsj eller middag, eller bare sitte ned med en kopp kaffe og litt å bite i. Det norske kostnadsnivået forhindrer utespising i samme grad som folk i mange andre land er vant med, men prisnivået er heller ikke så høyt at man må holde seg helt unna.

Liernett har vært innom mange av disse stedene og vil besøke flere. I tiden fremover vil vi med jevne mellomrom presentere stedene. Våre kommentarer bygger på våre egne observasjoner og inntrykk fra ett eller flere uanmeldte besøk. Vi ser gjerne at andre også deler sine erfaringer med Liernetts lesere. De omtalte stedene har ikke kunnet påvirke innholdet i artiklene. 
 
Første artikkel kommer fredag 23. juli. Da presenterer vi våre inntrykk av Lierkroa, det kanskje mest kjente av bygdas serveringsteder.
Forrige artikkel:The Sylling Name in HistoryNeste artikkel:Vi besøker Liers spisesteder: Lierkroa
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode