Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f852b6bfe890920bda4739a7cbebb94a

Gode tall for Liernett

Nærmere 7000 mennesker var innom Liernett i august

Det er ingen enkel sak å måle traffikk på Internett. Problemet ligger i at man måler datamaskiner og ikke mennesker. Det er altså slik at ei datamaskin måles som en bruker, uavhengig av hvor mange mennesker som bruker maskina.

Vi har målt ved hjelp av såkalte cookies, ei lita fil som legger seg på datamaskina di. Hver bruker er kun målt en gang i løpet av august, og dette sier som sagt ikke noe om hvor mange mennesker som benytter maskina.

Problemet er naturligvis at det finnes mennesker som har mer enn ei datamaskin, og at noen faktisk sletter disse cookie-filene.

Vi måler også med såkalte IP-adresser, men dette er høyst usikkert, da ei hel bedrift som regel vil registreres med ei adresse.

I sum konkluderer vi med at nærmere 7000 forskjellige maskiner var koblet opp mot Liernett den siste måneden. Våre målesystemer er stadig under utvikling, og systemet kontrollmåles mot profesjonelle systemer. Det er naturlig å anta at omlag 2/3 av bygdas husstander har vært innom Liernett i løpet av valgkampen.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode