Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 670fe44003b4f07c50fa08d6e4ea0ed8

Syng med den stemmen du har.

Har du lyst til å synge litt? Kanskje spiller du og. Hva med å lage en klubb der man kan ta en pils og være amatør og trubadur? Det finnes flere viseklubber i Norge, men ingen i Lier.


Anne Jacobsen

Mange steder kan man søke etter midler til å starte dette. Det koster litt, men ikke mye. Om flere er interesserte kan vi sikkert få til mye. Med gitar og noen viser kan man møte likesinnede og få utfolde seg som stjerne i kontrollerte former. Ingen proffer slipper inn, ingen journalister eller forståsegpåere – et sted der du kan være deg.

Høres dette interessant ut? Om det skal bli noe av det, må vi ha med noen mørkloftstrubadurer som deler interessen for enkel sang og musikk. Ta kontakt med Lier-nett, så lodder vi stemningen og ser om dette er verdt å satse på. Vi ser på ingen måte for oss at dette skal være et nyhets stunt, bare hyggelige mennesker med interesse for viser. Kanskje møtes vi om ei stund? Om du tar kontakt kan det faktisk bli noe av.

Forrige artikkel:3 viktige poeng i vanskelig kamp.Neste artikkel:- Norge er verdens beste land å bo i , men vi kan bli bedre!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode