Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 732f6737ee344b73bf92a359d87fec1a

Tomme butikkhyller.

Streiken har nå vart ei stund, og butikkhyllene begynner å tømmes synlig. Kanskje er det nå på tide å løpe og hamstre litt? Vi har sett litt på ståa i Liers butikker.


Fortsatt mye kjøtt å få på Juvet matsenter

Jeg skal innrømme at jeg jevnt gir blaffen i at jeg har færre varer å velge i. Har jeg savnet noe må det være Grandiosa. Jeg er svært glad i Grandiosa, og tar nå innover meg at det er umulig å oppdrive slike i butikkene.


Men dasspapir kan det snart bli verre med

Hva hamstring angår har jeg bare hamstret en ting – dasspapir. Etter nøye vurdering kom jeg fram til at dette var det eneste jeg ikke kunne klare meg uten – uansett. Alt annet kan jeg klare meg uten, det blir ikke streik på melk og brød har jeg hørt.

Ellers ser det dårlig ut med kaffe og ost. På Juvet i Sylling har de tatt i bruk ostedisken som kjøledisk for sommerøl, det er jo ølkrig skal vite. Da kommer det beleilig med ekstra utstillingsplass.

Mange mener fagforeningen har overdrevet. Folk vi snakket med i dag var opprørte over forslaget om at organiserte skulle tjene mer enn uorganiserte. Jeg må innrømme at jeg godter meg. Hva kan være begrunnelsen for ikke å organisere seg? Jeg tror mange ikke gidder bruke 1% av lønna si på felles lønnskamp, og heller velger å la andre ta byrdene – for så å bli fornærmet når noen foreslår at de uorganiserte kan forhandle fram sin egen lønn.

I dag skal jeg ha kneippbrød og leverpostei til middag. Dette høres sikkert kjedelig ut, men det plager ikke meg. Jeg har dasspapir nok for mange uker og lider ingen nød. La meg ønske de streikende lykke til – jeg holder nok ut Grandiosamangelen, det er et lite offer for en viktig sak. Husk at det er mange som ofrer mye mer.

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode