Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2132672f20b94a0294eca32938a2008c

Fett nok

Når sant skal sies.

De har begynt med kaloritabeller på Mcdonalds. Jeg var innom og svelget unna rundt 1000 kilokalorier tidligere i kveld. Uten å være klar over det, hadde jeg bestilt den mest usunne av alle menyene. Osteburgeren var til og med verre enn den frityrstekte og panerte høna.

De har også begynt med noe de kaller fitness- meny. Nå vet jeg at fitnessutøvere er nesten for anorektikere å regne, og at Mcdonalds er det siste stedet de ville spise middag, men like fullt. Det er vel meningen å få fram at de faktisk har noe som inneholder færre kalorier enn osteburgeren min. Jeg kan for min del ikke tenke meg noe teitere enn å spise sunt på Mcdonalds.

Jeg har det lettere. I livet mitt finnes det mange ting som er verre enn Mcdonaldsmat. Om jeg virkelig skulle slå et slag for vekta, er det steder det er mer å hente enn ei skarve kjøttkake med ost. Jeg tenker på øl ja. En eneste halvliter inneholder flere kalorier enn en bolle med Fitness frokostblanding, og det er ikke alltid det blir med en. I sommer har været gjort sitt til at inntaket av humle, malt, gjær og vann har vært større enn normalt. Sett i lys av dette, blir den kvernede kua for en smule i havet å regne.

Men når vi først snakker om å regne, kan vi jo sende en tanke til regnskogen. Ronald har egenhendig hugget og svidd av skogområder på størrelse med Grønnland eller noe slikt for å få beitemarker til hamburgerne sine. Staropramen og Kamenitza har så vidt meg bekjent verken trær eller dyrearter på samvittigheten.

Nå er det snart slutt på ferien, og på tide å kvitte seg med sommerens syndige bilring. Jeg får innstille meg på å hive meg med Jens og Jan Terje ned på Akropolis. Der er det håp for slike som meg, om vi bare gidder. Hører du det Nilsen? Neste mandag etter jobben?

Forrige artikkel:God start for herrelageneNeste artikkel:To fra Lier til EM-runden
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 6. august 2007 22:54: Jan Terje Nilsen
Kjære Rune!
Jeg kjenner veldig godt noen som driver med Grete Roede kurs. De har hjulpet mange som deg gjennom årene. Hvis du vil kan jeg legge inn et godt ord. Ellers er naturligvis kontinuitet et stikkord når det gjelder trening. Skippertak kommer du ikke noen vei med i lengden. Når det er sagt er det skyss å få opptil flere ganger i uka til Akropolis.

JT
Tirsdag 14. august 2007 23:43: Odd Chr. Oulie
Rune!
Ikke bry deg med turen til Akropolis. Iflg. annonsen fra Google under ditt innlegg, er det bare å stappe i seg REDUXIN sammen med øl, så blir ikke karbohydratene omdannet til fett!
OO
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode