Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1701842b5734a35cdb6536148a6e03c9

Gull og bronse i VM

Terje Fugleberg vant veteranklassen, mens Venke de Lange (th på bildet) og Carina Nilsen (tv) tok hver sin tredjeplass under VM i hundekjøring på barmark i Italia. - Det er noe av det morsomste jeg har gjort, sa bronsevinner Venke de Lange


- Noe av det morsomste jeg har gjort, sier Venke de Lange.. - Vi hadde aldri villet trent under slike forhold, men med dekklister til bil så føltes det som om vi hadde noenlunde kontroll derfor lot det seg gjøre å slippe løs alle krefter i hundene Ronja og Alfa. Vi hadde vel ingen andre muligheter, for å bremse lot seg ikke gjøre!

Fra Lier deltok Venke de Lange, Carina Nilsen  og Terje Fuglberg. Venke og Carina deltok i sparkesykkelklassen i henholdsvis 2 og 1 spann. Disse klassene skiller ikke på kjønn, så her konkurreres det mot gutta. Sparkesykkel 1 spann ble vunnet av Andreas Fossnes fra Bærum, og 2 spann klassen ble vunnet av Lena Boysen Hillestad fra Notodden. Terje Fugleberg stilte i klassen sykkel veteran 1 spann. Terje vant klassen foran USA og Frankrike.

Mesterskapet i Italia har vært en gedigen suksess for de norske utøverne. 12 norske utøvere hentet hjem 10 medaljer - 6 gull-, 1 sølv- og 3 bronsemedaljer. Stedet mesterskapet ble avholdt Piandelagotti, som ligger 1 500 meter over havet, møtte deltagerne 5 kuldegrader og 15 cm snø. Snøen ble måket vekk, og løypa strødd med sand slik at det ble fine forhold for barmarksmesterskapet. Totalt 17 nasjoner stilte i mesterskapet, og det ble mange tette dueller.

Venke de Lange forteller at løypa er noe av det tøffeste de har møtt, mye opp og bratte utforkjøringer og for ikke å snakke om krappe svinger, ingen mulighet til å hvile verken kropp eller sjel! Løypa hadde vært ufordrende og meget morsom uten snø, men når det la seg 15 cm ble det hele meget spektakulært!

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode