Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3e7e86d161c579331ad955d54ecbefed

Gull og bronse igjen

Sindre Jansson Haverstad vant sitt første seniormesterkap, og søster Maren hadde tredje beste tid av de norske deltakerne på mellomdistansen i skiorientering i dag.

- Det var fortjent, sa Maren som i likhet med de andre juniorjentene måtte konkurrere i seniorklassen.

Sindre hadde tredje beste tid i mål. Han ble slått av de to svenskene Johann Granath og Erik Røst i det åpne norske mesterskapet på Budor, mellom Hamar og Elverum. Sindre vant dermed sitt første norske seniormesterskap. - Det var krevende og tette løyper. Man måtte være hundre prosent konsentrert, sier en fornøyd NM-vinner til Liernett i ettermiddag.

Å bli slått av to svensker er ikke noe nederlag. Svenskene har alltid vært i verdenstoppen i skiorientering.  Det understrekes ved at det var fem svensker blant de 11 beste på resultatlisten i dag i herreklassen. Det var også tre svensker blant de sju beste i kvinneklassen. Marte Renaas fra Norge var igjen best.

Til tross for bronsemedaljen (7. beste tid), var hun ikke så fornøyd med dagens konkurranse, sammenlignet med gårdagens gulløp. -  Det ble for mange bom, men bommet gjorde mange av konkurrentene også, sier hun.

I morgen blir det ingen stafett verken på Maren eller Sindre. Maren skal gå en mellomdistanse som trening, mens Sindre skal være tilskuer før han tar seg en treningstur i de fine løypene.

Sindre forteller at Norge søker om å arrangere VM i 2015 i de samme traktene. - Det inspirerer, sier Sindre som røper at han har lyst til å satse hardt i årene fremover. Arrangørene på Hedmarken har i hvert fall lagt inn en god søknad. Løperne har møtt ypperlige forhold under årets NM.

34 deltakere fullførte i kvinneklassen, mens herreklassen telte hele 47 løpere.

Her finner du en fullstendige resultatliste:
http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=903&groupBy=EventClass  

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode