Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 674317b6e4de0481ac9d3da17fd8c0e7

Neste beste nordmann

- Jeg er meget godt fornøyd med plasseringen, sa Sindre Jansson Haverstad etter dagens mellomdistanse i Nordisk mesterskap i skiorientering

- Det ble en 11. plass,i dag, bare 2-3 minutter bak pallen og cirka fire minutter bak vinneren, fortalte Sindre til Liernett i ettermiddag. – Det gikk bedre både teknisk og fysisk enn under langdistansen. I dag ble jeg ikke stiv i scootersporene.

Samlet sett gikk det bra med 9., 11, 12, og 13. plass i herreklassen, men vi skulle gjerne ha hatt en løper blant de seks beste, sa liungen.

I morgen går han stafett. Det blir sannsynligvis første etappe på 2. laget. Men det er et par på førstelaget som sliter med sykdom, så muligens blir han flyttet over på lag 1.

Førsteårs-senioren er godt fornøyd med framgangen i år. Det blir ikke noe tur til VM i Japan, siden han er ”rangert” som nr 5. - I VM kan hvert land stille med bare tre løpere. Dessuten er det kostbart å sende løpere dit, sier Sindre.

NB! I junior-VM gjorde Anette Baklid og Synne Baklid fra Konnerud en flott innsats med henholdsvis 4. og 6. plass.

Det ble en svært overraskende bronsemedalje til Marie Asprusten fra Sandefjord i dagens mellomdistanse i junior VM.

I junior herreklasse ble det 4.plass til Vetle Ruud Bråten, 5.plass til Jonas Juveli og 6.plass til Hans Jørgen Kvåle og 12.plass til Rasmus Korvald Skaare. Gullet ble vunnet av den "umulige" finnen Olli-Markus Taivanen som tok sin 3.strake seier.

Forrige artikkel:Idrettsglade jenterNeste artikkel:Idrettsglede i fokus --