Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: d49c1cc98dcdb4426a98d0db3526580a

Norges cup 3 runde på ATV i Molde lørdag 25 august

I helgen gikk startskuddet for den tredje runden i Norges cup på ATV i Molde. Helgen samlet hele 132 startende av stort og smått

Denne gangen var det gjort om, slik at klasse 3 som er fra 10-12 år og klasse 4 som er fra 5-10 år kjørte på fredag den 24.07.08.

Fredagen var været slett ikke så verst, det var litt kjørlig, men helt ok.
På lørdagen derimot, var det surt og kaldt, det regnet sidelengs. Rett og slett dårlig vær.

Banen i Molde er spektakulær med sine utrolige mange hopp. Det er store hopp og samtidig en krevende bane. Underlaget er supert. Dette gjør at det går fort og det blir mange kjørere i lufta over alt på banen hele tiden, da det er hopp over alt.

Kjørere fra Lier, gjør det meget sterkt på ATV, noe som resultatene viser. I eliteklassen, jenteklassen og klasse 2 leder kjørere fra Lier Norgescupen så langt.. Dette er superbra.

Rune Owsinski fra Lier Motorsportklubb fra eliteklassen, viste atter en gang alle andre ryggen og tok en soleklar seier. Han vant tidskvaliseringen, og fikk da velge startspor. I første heat vant han og det samme gjorde han i 2 heatet.
Han leder Norgescupen i eliteklassen så langt.

Rune kjørte også 4 runde i Danmarkscup forrige helg. Det ble bare et heat denne dagen, da været var så vanskelig, slik at banen ble umulig å kjøre på. Dette gjorde at Rune denne dagen tok en 4 plass.

Stian Bråten også fra Lier Motorsportklubb fra eliteklassen, tok en sterk 2 plass.
Han tok nest beste tid i tidskvaliseringen, som gjorde at Stian kunne velge seg startspor etter Rune.
I begge heatene tok han soleklare 2 plasser. Han kom da på andre plass denne helgen.
Stian Bråten ligger på en 2 plass i eliteklassen i Norgescupen så langt.

Linda Marie Fjeldberg fra Meren Auto ATV fra jenteklassen, kjørte nok en gang en knallbra cup, og tok en kjempeflott 2 plass.
Hun tok nest beste tidskvalisering, som gjorde hun valgte startspor som nr. 2.
I begge heatene kjørte Linda Marie Fjelberg kjempebra, og tok 2 plassen i begge heatene. Linda Marie Fjeldberg kom på 2 plass i helgen.
Hun leder Norgescupen i jenteklassen så langt.

Tor-Erik Wam fra Meren Auto ATV fra klasse 2 kjørte også bra denne helgen.
Han vant tidskvaliseringen, som gjorde at han kunne velge første startspor.
I første heatet tok en flott 2 plass. I andre heatet vant han.
Tor-Erik Wam tok en flott seier i helgen.
Han leder Norgescupen i klasse 2 så langt.

Kim Robin Aanes fra Meren Auto ATV fra klasse 2 var litt mer uheldig denne helgen.
I tidskvaliseringen tok han 13 plassen.
I første heat veltet han i første sving, som gjorde at han kom langt etter de andre.
Han kom inn som nr. 16.
I andre heatet gikk det bra fra starten av, og Kim Robin Aanes tok en 10 plass. Da ble det en 14 plass i helgen.
Han ligger på en 6 plass i Norgescupen så langt.

Øystein Smith fra Meren Auto ATV fra klasse 2 kjørte et bra løp.
I tidskvalisieringen kjørte han inn til en 11 plass.
I første heatet fikk han en fin 11 plass.
I andre heatet tok han en flott 12 plass.
Dette gjorde at han fikk en 13 plass i helgen.
Øystein ligger nå på en 15 plass så langt i Norgescupen.

Kristian Engen fra Meren Auto ATV fra juniorklassen kjørte bra.
I tidskvaliseringen tok han 9 plass.
I begge heatene tok en flott 7 plass.
Etter forrige runde som var i Mosjøen, var Kristian uheldig over et hopp og fikk ødelagt både seg selv og sykkelen.
Denne helgen gikk det bra og han ligger nå på 8 plass i Norgescupen så langt.

Torbjørn Wam fra Meren Auto ATV fra klasse 1C kjørte også bra så lenge det varte.
I treningen/tidskvaliseringen kom han som nr. 14.
I første heatet tok han en fin 9 plass.
I andre heatet var det kort tid igjen, men han måtte bryte.
Han tok en flott 15 plass totalt denne helgen.

Kåre Smith fra Meren Auto ATV fra klasse 1C kjørte sitt første løp.
I tidskvaliseringen kom han inn som nr. 17.
I første heat tok han en 17 plass.
I andre heatet kom han inn som nr. 15.
Han tok en flott 16 plass totalt denne helgen.

Lise Christine Wam fra Meren Auto ATV fra klasse 4 kjørte oppsvisning på fredagen.
Her var det flest gutter, bare 2 jenter i klassen.
Dette var en kjempemorsom bane, da det er mange hopp og svinger.