Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d9a77d2b3b80698726fc47d431c2da42

Smiler, tross uflaks

Det første finaleheatet endte med krasj for ATV-kjøreren Tor Erik Wam, og i heat nummer to falt lyddemperen på eksospotta ut -

Tor-Erik Wam fra Lier hadde dessverre ikke hellet med seg under Norgescupen på Bjørkelangen i helgen.

For halvannen uke siden var den unge ATV-føreren uheldig og krasjet under det danske mesterskapet i Slagelse. Spesielt hofta fikk gjennomgå.

Tor-Erik kjente lite til skadene i beinet etter velten i Danmark for 14 dager siden. Han fikk beste tid i kvalen, og dermed kunne han velge startspor først. Han kom ut som nummer 2-3. Førstemann tippet rundt og dro med seg to andre førere før resten av heatet kom seg videre, med Tor-Erik som førstemann. Heatet ble imidlertid stanset og måtte startes på nytt. Denne gang kom Tor-Erik ut som nummer fire og lå på tredjeplass etter halvkjørt løp. Han forsøkte å passere andremann for å ta igjen føreren som ledet på et sted han ikke burde kjøre forbi, og det gikk galt. ATV-en gikk kast i kast, og Tor-Erik fikk en stor smell i leggen; samme bein som han skadet i Danmark.

Heldigvis var beinet bare forslått, og han satset på å kjøre heat nummer to med reserve-ATV-en. Han kom ut som andremann, lå først etter en runde og økte stadig forspranget. Etter halvkjørt heat var smertene i beinet nesten uutholdelige, men med et forsprang på 25 sekunder kunne han begynne å dempe litt på farten. Da skjedde det forsmedelige - lyddemperen på eksospotta falt ut, og ATV-en bråkte så mye at stevnelederen måtte svartflagge. Tor-Erik var selvfølgelig skuffet, men en regel er en regel. Og uansett beviste han i heat nummer to at han klarte å vise de andre ryggen før svartflagget kom.

Les mer om Tor-Erik: www.tor-erikwam.no

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode