Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 15480e26469e1eb08ff0d66c01263160

Liunger dominerte

Preben Sagbråten (tv) ble nr 3 i juniorklassen, Tor-Erik Wam ble nr 2 i eliteklassen og Jørn Huseby gikk helt til topps i Norgescupen i helgen.

Siste runde i Norgescupen i ATV-cross gikk på Jevnaker.

Preben Sagbråten kjørte inn til to tredjeplasser i sin klasse, og endte til slutt på en fin tredjeplass sammenlagt. Dette er årsbeste for 15-åringen.

Jørn Huseby stakk av med seieren i eliteklassen etter en andre plass i første heat og en første plass i det andre heatet. Huseby har gjort store fremskritt denne sesongen, så dette er en fører vi vil høre mer til fremover.

Tor-Erik Wam kjørte inn til en andreplass i eliteklassen. I det første heatet kjørte han inn til første plass, men i det andre heatet måtte han se seg slått av Huseby. Totalt ble det en andreplass sammenlagt denne helgen på Wam. Tor-Erik kjørte inn til sammenlagtseieren  i Norgescupen denne sesongen; hans tredje Norgescup-gull.

Jørn Huseby, Jostein Thorvaldsen (Oslo) og Tor-Erik Wam er også akkurat kommet hjem fra Frankrike, der de har vært med på verdens største ATV enduroløp for lag. Dette er et 12-timers løp der tre førere må bytte på og kjøre. Her klarte de en respektabel 18-plass av de 107 lagene som stilte til start. Disse guttene var de eneste fra Norge som deltok. Nå skal alle tre kjøre NM i Stavanger om 14 dager, før gjengen så reiser til Nederland før å kjøre for Norge i lag-EM.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode