Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d8247c59147cec8832261a6d5d79a318

Sverre Isachsen vant på Lyngås

Hjemmefavoritt Sverre Isachsen fra KNA Eiker vant jubileumsløpet på Lyngås Motorbane i sin Ford Focus, og dermed sikret han seg også årets NM-tittel.

-Nå er vi best i Europa, best i Norden og best i Norge, jublet Isachsen. Tidligere i år sikret han seg sin andre EM-tittel på rad i rallycrossens keiserklasse divisjon 1. Han har også vært best i serien Rallycross Norden i år.

På Lyngås tok han ledelsen fra beste startspor i A-finalen og ledet fra start til mål. En populær seier foran hjemmepublikummet.

Han vant foran Frode Holte fra NMK Konsmo i Volvo C30 og med Svein Roger Andersen fra NAF Øvre Østfold på tredjeplass. Andersen tok dermed NM-sølvet, mens Frank Valle fra NMK Gardermoen tok bronse. Han endte på 10. plass på Lyngås, men hadde tredjeplass fra første NM-runde.

Morten Bermingrud fra KNA Eiker hadde andre startspor i A-finalen, og lå også lenge på andreplass. Men han måtte bryte etter at hans Citroën C4 fikk et brudd i forstillingen. Mats Lysen fra KNA Solør Motorsport, som for anledningen kjørte Kenneth Hansens Citroën C4, sikret seg tredje startspor i finalen. Men det var ikke turbotrykk i bilen i finalen, og Lysen rullet rolig inn til 5. plass.

I supernasjonal over 2000 ccm ble det seier til Rune Engesvoll i Volvo S40 etter en svært underholdene finale. Herbjørn C. Haug fra KNA Solør Motorsport kjørte inn til andreplass i sin Mercedes C299. Tredjeplassen gikk til Stian Haugan fra KNA Telemark i Citroën Xsara.

I klasse rallycross junior ble det seier til Hans Anders Brænden fra NMK Hadeland i VW Golf.
I Rallycross nasjonal inntil 2400 ccm vant Tom Engh fra NAF motorsport Gjøvik i sin Volvo 240.
I divisjon 1/supernasjonal inntil 1600 ccm ble det seier til Alexander Hvaal fra NMK Larvik i Citroën Saxo.
I divisjon 2/Supernasjonal 1600-2000ccm ble det seier til Steinar Stokke fra NMK Bergen i Mazda RX7.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 2. oktober 2010 21:28: Var der.
Ser at Liernett også går på blemma med og fokusere på denne ene mannen. Han skal ha at han er flink, men etter og ha tilbragt en dag på Lyngås, så burde det vært fokusert enda mer på det flotte arrangementet, og spenningen som var. For ikke og snakke om mange dyktige sjåfører og "halsbrekkende stunts". I bunn og grunn kan man bare bøye seg og si gratulerer til NMK Drammen som dro dette i havn på en fin måte. Takk for en fin dag.
Søndag 3. oktober 2010 14:51: Var ikke der
Er det ikke sånn det er da, at når alt går på skinner (som de fleste sikkert forventer) så er det ingen som kommenterer det ? Tror bare NMK Drammen får ta det som ett godt gjennomført løp jeg siden det ikke kommer klager(?)
Hadde ikke folk vært fornøyd, så hadde det kommet klager og kommentarer. Og da hadde man fått merke det. SÅNN er det bare
Søndag 3. oktober 2010 16:58: skulle gjerne vært det
nå har det seg sånn at for en gangs skyld er det ikke Liernett som har skrevet innlegget. Dette er en pressemelding som er sendt ut til diverse medier.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode