Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 6c2324b6e4a43fda92e4f8f7eaab5dc7

Forsvarer de NM-titlene?

I fjor ble det både lagsseier for LMK Lier og seier individuelt ved Even Heibye (på bildet) under norgesmesterskapet i motocross --

NM runde i motocross går av stabelen til 3. og 4. mai på Elgane motorstadion uten for Stavanger. Det kjøres i alt fire runder.

Det er alltid stor spenning når starten i første NM runde går. NMK Lier har gjennom år bevisst at de har mange av landets beste førere. Fjorårets sesong avsluttet NMK Lier med å ta NM tittelen for lag, tredje året på rad.
I klassen MX 85 ble Even Heiby Norgesmester i 2007. Denne sesongen stiller han til start med større sykkel i kl MX2 og MX 2 junior. Det er alltid en spennende overgang, men Even har vært i Sverige og kjørt løp alt. Der plukket med seg en 3.plass og en pokal med hjem til samlingen sin!
Når det gjelder mål og forventninger til årets sesong, er det flere utøvere fra NMK Lier som investerer mye tid til trening og andre forberedelser for å bli gode i motocross.
 
Noen førere har allerede startet sesongen utenlands. Jan Rune Fuglerud stilte til start i EM i Spania. Der kvalifiserte han seg som nr 6, og ble nr 14 i første heat. I det andre heatet "dro han av" som førerne sier når de kjører ut. Det resulterte i noen vonde leddbånd. Men ikke verre enn at han stilte til start i det svenske mesterskapet og ble nr 7, riktignok med tapet fot og smerter. De gir ikke opp med en gang disse liungene!
 
En annen av NMK Liers utøvere som har vært utenlands er Jan Olav Lunewski. Han har også i år forberedt seg til sesongen i USA. Han var med Norges toppidrettsgymnas på treningssamling i litt over en mnd. Der kjørte han løp 3 helger, og vant 2 løp på legendariske Glen Helen under oppholdet i California. I tillegg fikk han sin store drøm om å startet i et nasjonalt arenacross løp oppfylt. Det var Italian team som ga han den muligheten. Han kvalifiserte han som nr 4. I selve løpet lå han som nr 6, da han krasjet i siste sving og fikk ikke start på sykkelen igjen. Men han syntes det var en utrolig stor opplevelse å få være med på det.
 
 
Tidligere sesonger har alle NM runder blitt avviklet på det sentrale østlandsområdet, men i år kjøres det også NM runder ved Stavanger og Kyrksæterøra. Sporten er i sterk vekst, og det er motorsport anlegg flere steder i landet som tas i bruk i NM sammenheng.
 
Fra NMK Lier er følgende påmeldt :
 
Klasse MX 1: Robin Fjeldberg, Jan Rune Fuglerud, Nicolai Gjersten, Rune
Heibye, og Jan Olav Lunewski .
 
 
Klasse MX 2: Robin Fjeldberg, Jan
rune Fuglerud, Magnus Fuglerud, Georg
Gjertsen, Tony Gravdal, Even Heibye, Kim Hennum og Jan Olav Lunewski.
Klasse MX 2 junior: Even Heibye

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode