Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: efaf018fc3bf8f872b32c0f4b12d9d31

Round kick ga diskvalifisering

Finn Olav Ulvund gledet seg likevel over oppvisningene til søstrene Kristin (tv) og Hanne i deres finaler.

Finn Olav, Kristin og Hanne Ulvund deltok denne helgen i norgesmesterskapet i kick boksing for ungdom/junior som gikk i Oslo.

Finn Olav møtte Shaygan Kordestani fra Sentrum Kickboksing Oslo i sin finalekamp i junior 60 kg. Finn Olav overkjørte sin motstander i første runde, uten at dommeren stoppet kampen. I andre runde gikk det som det måtte gå. Finn Olav knocket Kordestani med en klokkerein høyre round kick til hodet, og med dette ble Finn Olav belønnet med diskvalifisering.
Shaygan Kordestani ble utropt til norgesmester i junior fullkontakt kick boksing, mens han lå nede og hadde en samtale med "Jon Blund". - Her har vel Norges Kickboksingforbund et stykke arbeid og gjøre med regelverket sitt, mener Finn Ulvund i Drammen Bokseklubb.

- Kristin og Hanne fikk ikke motstandere i sine vektklasser (ungdom - 50 kg), så vi valgte og kjøre Kristin i ungdom - 55 kg. Her slo hun Isabell Fjelde Ivanov, som er to ganger norsk ungdoms mester, med dommersifrene 2-1 i finalen. Hanne (14 år) kjørte vi i junior - 55 kg. Her slo hun 18 år gamle Camilla Nesvik Nysted, som er regjerende norsk juniormester, med dommersifrene 3-0 i finalen.viser Kristin på seierspallen, forteller Finn Ulvund.

Kristin Ulvund på seierspallen.

Og her ser vi Hanne Ulvund på toppen av på seierspallen


Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 23. mars 2011 12:40: Joakim
\"Shaygan Kordestani ble utropt til norgesmester i junior fullkontakt kick boksing\"

Torger, du burde gjøre grundigere research før du begynner å skrive. Hadde du gjort jobben din riktig hadde du oppdaget at det var aldri en fullkontakt match, men lett-kontakt. Det var derfor Olav ble diskvalifisert for sparket.
Og hadde du fulgt med og faktisk sett kampen var det heller ingen av dem som \"vant\" første omgang.. så jeg vet ikke hvor du har fått dette fra.

- Don\'t believe in everything you hear, find out yourself !
Onsdag 23. mars 2011 12:48: <span class="kommentator-sensurert">&nbsp;</span>
Denne kommentaren ble ikke godkjent av redaksjonen.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode