Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f0b17f042d9365ef885e8f5395e5f680

Baconrock på Tranby

The Mighty Humburgers spilte i går kveld for et fåtallig publikum på Tranby pub. Stemningen var bra den, men det er begrenset hvor mye leven 20 mennesker kan stelle i stand.


Finn Pedersen

Det er tydelig at puben er tilholdssted for bluesentusiaster, og at de på Tranby som liker rock er vanskeligere å få ut av TV-stolen en lørdags kveld.


Finn Pedersen

Humburgerne skal ha ære for å gjennomføre jobben med full intensitet, tross det spinkle oppmøtet. Det skal ryggrad til for å holde konsert for så få.


Helge Tyrholm, tangenter og gitar

- Vi kommer fra to konserter med masse folk og liv, sier vokalist og gitarist Finn Pedersen. – En jobb er en jobb, og vi gir alltid hundre prosent.

Repertoaret var variert. Vi fikk høre alt fra Splitter Pine (Dum dum boys) til FBI (The shadows). Etter hvert tok de også mot ønsker fra publikum. Jeg kommer ikke til å huske noen av sangene som minneverdige coverversjoner, men det var nok heller ikke intensjonen. The Mighty Humburgers er ikke Norges beste band. Dette er gutter som stiller opp og spiller på fest. Underholdningsverdien er vesentlig høyere enn kvaliteten.


Steinar Evant, bass

Lier-nett koste seg som vanlig på puben. Tranby pub er bedre enn sitt rykte. Og jeg synes den gode stemninga der mer enn veier opp det fryktelige inventaret. Neste gang Humburgerne kommer, anbefaler jeg folk å stikke innom. Dette er partymusikk, og det vil sikkert treffe mange yngre (yngre enn meg) midt i blinken.


Freddy Schaal, trommer

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode