Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 11c37c340cceba80f551e749591bcb42

Mye folk på Åpen scene.

Over 140 var innom gamle Hegg på Åpen scene fredag kveld. Denne gangen var det for det meste lokale utøvere og karaoke som sto i sentrum. Vi ble også kjent med noen nye utøvere på rockeverkstedet. Du verden som det klekkes ut talenter der – om noen finner på å legge ned rockeverkstedet skal jeg lage leven. Dette er det beste vi har på kulturfronten i Lier.


Karaoke

Vi kom litt sent og fikk derfor ikke med oss starten. Det var litt synd, ettersom folk vi snakket med skrøt fælt av bandet Morior som spilte tidlig.


Abstinens

Karaoke var det første vi fikk med oss. Ikke all verden spennende å høre, desto morsommere for deltakerne.

Så var det klart for en gammel kjenning. Abstinens fra Lierbyen er et politisk punkband med godt driv. Jeg har ikke jublet uhemmet over dette bandet tidligere, men det kommer seg. Det hjelper å øve, og nå begynner det å hjelpe skikkelig. Bandet gestår av Andreas T. Fjellanger (gitar), Christopher Storm (vokal), Bent Ask (Trommer), Claes F. Stormoen (Bass) og Frederik Årvik (gitar). (sjekk hjemmesida www.abstinens.tk)


Kristine, Ann Cecilie og Katarina

Et nytt bekjentskap for min del var Kristine og Ann Cecilie. Dette er 2 jenter som skriver sangene sine selv, og fremfører stemningsfullt med sang og piano. På ett av numrene var Katarina med. Meget bra – forhåpentligvis jenter vi får anledning til å høre ved flere anledninger.

Tøyseguttene er også et band man skal følge med. Fra de mørke krokene på musikklinja kommer noen usedvanlig dyktige og allsidige musikere. Emil på gitar og Jonas på bass er i ferd med å bli gode i profesjonell målestokk. Erik Fossen Nilsen er vel et av de største talenter fra Lier innen musikk, i alle fall etter jeg flyttet hit – Daniel Ytterdal er en Rap- artist som tilfører bandet enda en dimensjon. Disse guttene prøver seg på alt, i går kveld på en blanding av Rap og Funk. Smakfullt, velspilt og morsomt.

Det siste bandet vi hørte var Essemde. Dette er en av mine favoritter innenbygds. Personlig synes jeg det smaker litt av Nirvana, og det er helt greit.


Essemde

Neste prosjekt for rockeverkstedet blir Abbashow 21/11 – det bør du få med deg.

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode