Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 643c78d82beb756cab2af9bde202085e

Åpen scene på fredag den 13.

Åpen scene ble arrangert i Lierbyen fredag den 13, og Lier-nett stakk innom. I underkant av 100 tilskuere ble servert en konsert av vanlig god kvalitet, og alle var tydelig fornøyde.

Fra lærerne på rockeverkstedet fikk vi visesang – i den andre enden av skalaen har vi Svamp, som definitivt er det tøffeste bandet i Lier, i alle fall hva musikken angår.


Erik Fossen Nilsen med venner og kjente.

Erik Fossen Nilsen hadde tatt med seg noen venner fra musikklinja på St. Halvard og satt sammen et band med et så vanskelig navn at jeg gir det opp. De prøver originalt nok å spille litt mer kommersiell musikk enn hovedtyngden av band på musikkverkstedet. Erik er sikkert best kjent som stort rytmetallent, men har ved flere anledninger også vist at han er en god vokalist og entertainer. Jeg mistenker han for å øve en del på sangteknikk.


Svamp

Svamp er nok mine personlige favoritter, men noen ganger går det over stokk og stein. De spiller noe slikt som Tivolithrash, fin blanding av enkle melodilinjer i Prokofievstil og tøff Thrash metal. Tematisk ikke så ulikt klassikeren Mr. Bungle. Dessverre sitter ikke låtene så godt, det blir mye feil, litt tull og noen morsomme innslag. For å være ekstra originale smeller de til med en og annen jazzlåt. Det skal de ha – kjedelig er det ikke, men det tar ikke helt av heller. Kanskje ville det være en god ide å gjøre det dere kan best skikkelig? Det er ingen forbrytelse å rendyrke en interessant ide.

Jeg måtte dessverre stikke tidlig, men jeg er sikker på at alle var enige om at det hadde vært en fin kveld. Stemningen er alltid bra på åpen scene, og jeg tror mange ville oppleve musikk over forventning og de tok en tur dit neste gang.

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode