Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 47d77e0c665759d12799d84a47537a1a

Allen´s Pit - Union Blues Band 2003

Allen’s Pit fra Grenlandsområdet gikk imponerende av med seieren under fjoråretsårets Union Blues Cup på Notodden Blues Festival, og er således Union Blues Band 2003. Bandet imponerte både publikum og dommere med gode instrumentalister, tett samspill, en dyktig vokalist og et imponerende sceneshow. Bandet skal i løpet av året besøke at stort antall bluesklubber som en del av prosjektet Union Blues Band i regi av Norsk Blues Union.

Allen’s Pit er et typisk liveband som spiller rotekte blues, med hovdevekt på Chicago-tradisjonen. Dette er en utolige samspilt gjeng med et tøft og personlig uttrykk Bandet vektlegger det genuine bluesa utrykket kombinert med klassisk showmanship. Med sin karismatiske og kanondyktige vokalist i front, vil dette bandet garantert skape liv og røre i det norske bluesmiljøet i lang tid framover.

For alle som liker tøff og svingende blues med høy partyfaktor, er Allen’s Pit et band man absolutt må få med seg!

Allen

Norsk Blues Union og Union Blues Band – En kort presentasjon

Norske Bluesklubber tilsluttet Norsk Rockforbund samarbeider under navnet Norsk Blues Union. NBU består i dag av over 70 klubber fordelt over hele landet, med totalt 8000 registrerte medlemmer.

NBU ønsker med dette samarbeidet å skape et rikt og bærekraftig miljø for Blues i Norge, både for arrangører, utøvere og andre involverte. NBU har som grunnidé at norske bluesklubber skal fungere som en dynamisk enhet hvor alle våre medlemmer kan dra nytte av den entusiasme og kompetanse Unionens medlemskubber besitter.

Union Blues Band Et av Unionens viktigste satsingsfelt er å bidra til å rekruttere nye talenter til den norske bluesscene gjennom turneprosjektet Union Blues Band. Hvert år arrangerer Norsk Blues Union i samarbeid med Notodden Blues Festival bandkonkurransen Union Blues Cup, hvor vinnerbandet blir kåret til neste års Union Blues Band. NBU legger opp en turne for vinnerbandet som omfatter de fleste av Unionens medlemsklubber.

Forrige artikkel:Neste artikkel:Liernett - Trenger vi ei internettavis i Lier?
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode