Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Blueskonsert - Eirik Bergene band

Tranby Pub Lørdag 24. januar På scenen kl. 22.00

Tranby Bluesklubb, Lier presenterer årets første blueskonsert!

Ungt, norsk bluesband som av ekspertisen er spådd en lysende fremtid! Eirik er i ferd med å ta steget opp i eliteserien blant landets munnspillere og beviser også at han har et stort potensial som sanger.

Kikkan Haraldseth er en gitarist av rang. Etter 11 år i Danmark vender han nesa hjemover og vil med sitt lidenskapelige gitarspill trollbinde mang en blueselsker i tiden fremover.

Duoen Bill Troiani (eks. Amund Maarud Band) og Aleksander Pettersen på henholdsvis bass og trommer har backet et utall store artister og reprenseterer både rutine og pur ung spilleglede.

Beskjeden er klar, dette bandet er kommet for å bli!

Pris medl. 100,-/ Pris ikke medl. 150,- Besøk vår Internett adresse: http://go.to/tbklier

Flere saker fra arkivet

Blueskonsert, Steven Future band

Tranby Pub Lørdag 15. mai På scenen kl. 22.00

BLUESKONSERT!

“Tiger City Jukes”

BLUESKONSERT!

DESERT BREEZE Bluesrock og amerikansk sørstatsrock er det som gjelder når ”Desert Breeze” går på scenen. Bandet fremfører musikken tett, ryddig og kompromissløst. Låter fra artister som ZZ-Top, Eric Clapton/Cream, Ry Cooder, Bad Company og Lynyrd Skynyrd er eksempler på hva som er på repertoaret. Dette borger for en variert konsertopplevelse og et spennende lydbilde.

Vetrhus Bluesband

Tranby Pub Lørdag 20. Mars På scenen kl. 22.00

Pressemelding

“Seasick Steve and the Level Devils” Tranby Pub Lørdag 27. September På scenen kl. 22.00

BLUESKONSERT!

DR. BEKKEN & the BOOKERIZERS, Tranby Pub Lørdag 24. April På scenen kl. 22.00

Blueskonsert - Triplet

"Triple T" er en erfaren trio som består av: Tore Slåttsveen, gitar og vokal, Terje Kjeldsberg, trommer og Tom Erik Sveum, bass - tre scenevante gutter stiller opp, med erfaring fra mange forskjellige band og stilarter, bla. "Little Andrew & The Bluemasters".

BLUESKONSERT!

Tiger City Jukes Tiger City Jukes har satt vårt publikum i ekstase en rekke ganger tidligere. Med sitt tette og gentlemans-stilige blues-show er disse gutta alltid en sikker vinner! Bandet er høyt profilert både i inn- og utland og spilles til og med på ”vanlige” radiostasjoner…..

Blueskonsert - Vibrokings

En drivende tett bluestrio bestående av tre rutinerte karer med flere tusen mil på veien. Er i disse dager ute på release-turne for sin nye London–produserte CD og Tranby Bluesklubb er ett av stoppe-stedene (se helside-annonse i siste Blues News!)

Joakim Tinderholt Express

Tranby Pub Lørdag 24. sept. På scenen kl. 22.00

BLUESKONSERT!

Kontrastenes aften - 2 band inntar Tranby pub.

Romjulsblues

Margit Bakken, Rita Engedalen og Remme Brothers band

TRANBY BLUES & ROCK 2003!

Høstens største og mest eksklusive musikalske arrangement i regi av Tranby Bluesklubb, Lier i samarbeid med festkomiteen for Lierskogen dagen!

JB & the Delta Jukes

Tranby Blues Klubb, Lier, har gleden av å presentere en sprelsk mikstur av spilleglede og dårlig humor, blandet med forkjærlighet for blues, ragtime, hillbilly, dixieland og annen american music!

BLUE ENERGY & BLUESKARUSELLEN

Tranby Pub Lørdag 25. September NB: På scenen kl. 21.00 TBKL har gleden av å presentere ikke mindre enn to band denne kvelden, begge sterke representanter for ovennevnte musikksjargong og velkjente ”partyfixers”…………

The Shakin’ Night Cats

The Shakin’ Night Cats har stor sans for rock’n’roll slik den var på 50-tallet.De fleste gutta i bandet er født på den tida, så smaken på musikken kom vel inn med morsmelka…

22. mai i Pigbeatens tegn

Lørdag 22 mai besøker verdens nest største Pigbeat- Band Tranby. Stedet er Tranby Pub og bandet er The Mighty Humburgers. Bandet som har som hovedmål å gjøre denne verdens jammerdal til en vesentlig mye bedre plass å være. Det gjør de med litt skitten, rå, partyrock med masse humør og spilleglede., eller pigbeat som de kaller det.

Ukjentfestivalen og Shoot the Breeze

Ukjentfestivalen og Buddy presenterer ukentlig dyktige uetablerte artister på scenen. Først ut er Shoot the Breeze.

Bildespesial, Blue Energy band

Vi presenterer vår første bildespesial. Det kommer stadig forespørsler om flere bilder fra arrangementer vi dekker. Om det er ønske om det, legger vi gjerne ut bildeserier. Vi kan også lage bildeserier med tanke på videre bruk, etter avtale. Dette må i så fall være avtalt på forhånd, slik at vi får tatt de bildene vi trenger.

Bildespesial, Blue Energy band

Vi presenterer vår første bildespesial. Det kommer stadig forespørsler om flere bilder fra arrangementer vi dekker. Om det er ønske om det, legger vi gjerne ut bildeserier. Vi kan også lage bildeserier med tanke på videre bruk, etter avtale. Dette må i så fall være avtalt på forhånd, slik at vi får tatt de bildene vi trenger.

Bildespesial, Blue Energy band

Vi presenterer vår første bildespesial. Det kommer stadig forespørsler om flere bilder fra arrangementer vi dekker. Om det er ønske om det, legger vi gjerne ut bildeserier. Vi kan også lage bildeserier med tanke på videre bruk, etter avtale. Dette må i så fall være avtalt på forhånd, slik at vi får tatt de bildene vi trenger.

Nødhjelp for nyskilte.

Drømmere & Drankere spiller på Tranby pub førstkommende lørdag (13/3). For dere som ikke må ha blues en lørdagskveld, kan dette bli en hyggelig og humoristisk kveld. Drømmere og Drankere er et morsomt hverdagslig og dyktig Lierband med lang historie, mye livsvisdom, mye humor og litt alvor.

KONSERT TIL INNTEKT FOR FLOMOFRENE

De ca 350 publikummere som tok turen til Tranby på fredag fikk en konsertopplevelse som sikkert vil site i hjerterota ei god stund.Kun 350 liunger støttet opp under dete arrangementet, her burde det vært helt fullt.

Dr Feelgood på Union scene

Jubilanten Tranby Bluesklubb holder koken og inviterer til nye konsertopplevelser

STØTTEKONSERT

STØTTEKONSERT FLOMOFRENE I SØRØST-ASIA Tranbyhallen (Rusfritt ) Fredag 7.Januar kl.18:00

God debut

Kvalifiseringskampene for eliteserien i Solbergelva endte med to tap for Liungen Futsal i går, men laget vant hele 5-2 mot Mjøndalen, der Tommy Hyving (på bildet) var en av scorerne

Publikumsrekord nede på stasjonen

Musikkfestivalen «Nede på stasjonen» i Lierbyen en suksess

Allen´s Pit - Union Blues Band 2003

Allen’s Pit fra Grenlandsområdet gikk imponerende av med seieren under fjoråretsårets Union Blues Cup på Notodden Blues Festival, og er således Union Blues Band 2003. Bandet imponerte både publikum og dommere med gode instrumentalister, tett samspill, en dyktig vokalist og et imponerende sceneshow. Bandet skal i løpet av året besøke at stort antall bluesklubber som en del av prosjektet Union Blues Band i regi av Norsk Blues Union.

CD SLIPP fra Remme Brothers Band

Vi har den glede å presentere Remme Brothers band’s nye cd”

Blue energy på Tranby pub

Det svingte på pubeni går kveld, og de som hadde møtt frem fikk en solid konsert fra lokale gutter. Jeg kan ikke skjønne at man har noe særlig å hente på kvalitet utenfor Lier. Det er ofte mer fjas og store ord med de som kommer utenfra. De lokale bandene spiller, har det moro og underholder. Det er det mest publikumsvennlige i mi bok.

Ungdommens kulturmønstring 2005

Det var rekordmange deltakere i årets kulturmønstring. Kvalliteten på det som ble vist var som vanlig utmerket - kanskje bedre enn noen sinne. Det tekniske var som vanlig til irritasjon for oss med kamera

Tranby bluesklubb får kulturprisen.

- Overraskende men svært hyggelig, sier en leder i bluesklubben Robert Blåhella. Tranby bluesklubb stakk av med årets kulturpris samt 10 000 kroner.

Katte i grillen.

En kveld blant drømmere, drankere, rustne herrer og noen jenter fra Tranby. Drømmere & Drankere er et lokalt band, med lånte melodier og selvproduserte tekster. Lørdag kveld underholdt de et kravstort og bortskjemt publikum på Tranby pub.

”SMD” storspilte!

Det var en stor mengde ungdommer som tirsdag kveld ble igjen etter "åpen dag" på Lier Videregående for å høre på konsert med blant andre det lokale lierbandet, ”SMD” Av: Johannes Von Scheiftesweik

Raga Rockers i Drammen

Med Hugo Alvarstein fra Sylling på gitar spilte Raga på Union Scene i Drammen

Baconrock på Tranby

The Mighty Humburgers spilte i går kveld for et fåtallig publikum på Tranby pub. Stemningen var bra den, men det er begrenset hvor mye leven 20 mennesker kan stelle i stand.

Åpen scene

På åpen scene sist fredag var det mange bra band – det klart beste var Dead Sheriff fra Drammen. Over hundre tilskuere hadde kommet seg på konsert.

Rappet seg til Sandvika

Eirik (9) fra Sjåstad storkoste seg på scenen da han deltok på Lyd og fryd-festivalen i helgen.

Remme Brothers Band spilte på Sjåstad

130 møtte opp for å høre bluesbandet Remme Brothers band på Sjåstad Samfunnshus

Tranby all stars er i gang igjen.

Tradisjon tro startet Tranby all stars helga før påska. I kveld var det ungdommen som skulle tevle om 30 timer i studio, en ganske ettertraktet premie vil jeg tro. Som vanlig var rammen rundt arrangementet flott.

Null musikk for den yngre garde

Leserinnlegg av Lars Einar Johansen

Tranby skolekorps til topps

I søndagens Buskerudmesterskap ble det en førsteplass for Tranby skolekorps og ekstra pris til juniorkorpset.

Big Bull Band fylte Sjåstad samfunnshus

Vellykket countryfest på Sjåstad.

Best fornøyd med plasseringene

Det sier Maren Jansson Haverstad fra Tranby etter Junior-VM i orientering.

TRANBY PUB LØRDAG 15.November

LØRDAG 15.November Sorry, folkens!

2 band fra Lier skal spille i Estland.

Yoyo band og Upps with downs drar snart til Estland for å spille. Bedre ambasadører kan ikke Lier sende til utlandet. Både på og utenfor scenen er dette en praktfull gjeng.

NM-gull i nattorientering

Maren Jansson Haverstad fra Tranby ble juniormester i Halden i helga.

Terrastate har blitt mer hårete!

Bandet Terrastate fra Sylling og Tranby opptrådte på Lier rockeverksted i går kveld. For oss som har fulgt dem ei stund, fremsto de som mer kompakte, og leverte en hårete opptreden.

Pressekonferanse med Doro Pesch

torsdag 8/6

Ferieminne fra Sørlandet

Mimmi, Dyreparken, Vigeland, Snik badestrand, Lindesnes og Åvik da er det ferie for Eirik og meg.

Åpen scene fredag 3. desember

Førstkommende fredag er det igjen ”Åpen scene” på Hegg gamle skole. Denne gangen er det julaften – spillelista ser svært lovende ut. Konserten starter 18.30

Vibrokings på Tranby bluesklubb.

Vibrokings underholdt i går kveld de litt for få fremmøtte på Tranby pub. Med tradisjonstro cityblues og mye nyskapende, egenprodusert materiale var de en suksess blant de etter hvert bortskjemte Liungene.

Mye folk på Åpen scene.

Over 140 var innom gamle Hegg på Åpen scene fredag kveld. Denne gangen var det for det meste lokale utøvere og karaoke som sto i sentrum. Vi ble også kjent med noen nye utøvere på rockeverkstedet. Du verden som det klekkes ut talenter der – om noen finner på å legge ned rockeverkstedet skal jeg lage leven. Dette er det beste vi har på kulturfronten i Lier.

Remme brothers band til Notodden

Lierbandet hyret inn til bluesfestivalen.

Liunggjengen

Liunggjengen med flott vårkonsert. Den beste noensinne, var det mange som sa

Pressekonferanse med Alice Cooper

lørdag 10/6

Utfordrer svensktoppen

Therese Ege fra Tranby, som sang på dansegallaen på Stoppen, vant en avstemming i Sverige i mars for beste "dansbandlåt"

20 år med Rock

Lier musikkverksted fyller 20 år

1.mai arrangement i Lierbyen

Lier Arbeiderparti inviterer til 1. mai arrangement på Toget i Lierbyen.

Funky konsert 1. november

Lierbandet Tocksick Dandruff, som før gikk under navnet Tøyseguttene, holder funky konsert for de på over 20 på Buddy's i Drammen 1. november.

Mix av band og sjangre

Lier musikkverkstedet presenterer høstens store konsertopplevelse på Hegg gamle skole fredag kveld.

- Tok det som treningskamp

- Jeg tok det som treningskamp, smilte Liungens unge angrepsspiller Eirik Green (17, på bildet th), scoret sitt første mål på A-laget på straffespark og det hele 10- 0 over DRIM torsdag kveld.

Remme Brothers Band til Sjåstad

Endelig blir det fest på Sjåstad Samfunnshus. Sett av Lørdag den 12 mai. Da kommer Remme Brothers Band.

Storseier til Liungen

- Bra med 8-2 seier, men er ikke fornøyd likevel, sier trener Tommy Nordstø etter kveldens kamp mot Slemmestad 2

Novemberrock på gamle Hegg

– Fjorten band skal på scenen i kveld, og konserten blir en opplevelse som varmer i høstmørket.

The Battle of the Bands 09

Den Store Scenekampen på Lier Musikkverksted fredag kl. 18.30

Fire sølv til Lier

Med en annenplass var Eirik Langerud (på bildet), en av de 15 lierløperne som stod for sterke prestasjoner under kretsmesterskapet i helga.

Lierbandet Evergary på Union Scene

Lierbandet Evergary er snart aktuelle med sin EP, og på fredag spiller de på Union Scene med Cato Salsa Experience.

Pokaloverrekkelsen

Årets vinner av Kanada Rundt, Øystein Mørk, fikk vandrepokalen av fjorårets vinner, Gerhard Corneliussen etter Ryeløpet sist helg.

Pitch spiller på Gamla

Pitch har sammen med tønsberg-bandet Babylotion en splitkonsert førstkommende lørdag på Gamla, som ligger ved Stortorvet (utgangen av møllergata) Det koster 50 kroner.

Førjulsfryd

Hennummusikken holdt sine julekonserter i Tranby kirke 2. søndag i advent. Det forventningsfulle publikummet som fylte kirken to ganger, ble ikke skuffet.

Korkonsert med stort spenn

Sylling sangkor med gjester hadde våkonsert i Sylling skoles aula

Furumomila 2005

Martin Bekken Nilsen 13 år fra Sylling IF løp inn til knalltid på 5km på Furumomila lørdag . Tiden 18.14min holdt til en 7 plass i klassen 12-16 år. Det var totalt med 53 stk i klassen, her er en gutt som kommer til å få mange gode resultater fremover.

Arnardo tilbake til Lier

Luigi Arnardo (12) følger i oldefars fotspor, og lørdag 14. juli gjester sirkuset Lier.

Lyktes ikke i nordisk

Sindre Jansson Haverstad (bildet) var et stykke bak teten under sprinten i skiorienteringsmesterskapet i Sverige

Inspirasjon til Fair Play

- Dere har det nok mer morsomt enn vi hadde, sa en meget engasjert Per Ravn Omdal til den unge garde, før pokal og sjekk ble overrrakt Sparta/Bragerøen Idrettslag

Vårkonsert

Sylling sangkor med gjester holder søndag vårkonsert i Sylling skoles aula.

Sterke sykkelprestasjoner

Liungene Eirik Langerud og Bjørn-Tore Kristoffersen Wik (på bildet) var begge fornøyde etter NM i terrengsykling i Trondheim i dag.

Nattcafè på Tranby

Menigheten på Tranby arrangerer fortsatt nattcafè for ungdom mellom 14 og 18. Dette er et svært populært tilbud – og ungdommen driver stort sett dette selv.

St. Hallvardelever i Frogner kirke

Korister fra Musikklinjen på St. Hallvard deltar sammen med band og solister i kveld.

Pitch - konsert på Tranby pub - 27. desember

Tranbybandet Pitch spiller på hjemmebane. Stedet er Tranby pub, tidspunktet 27/12 og prisen er skarve 50 kroner.

Skriver for Liernett

Australskfødte Bill Sydney Sandstrøm (14), fotballspiller for Åssiden IF, har bodd i flere land før han flyttet til Norge for fire og et halvt år siden --

Knallkonsert av Liunggjengen

Liunggjengen er blant Liers beste liveband!

Eirik Narjord videre

Gitarinstrumental til Fylkesmønstringa i april - "Clap" Steve Howe

Showkonsert med musikk fra Grease og Fame

Høvik og Lier skolekorps arrangerer showkonsert søndag 11. november

Remme Brothers Band på musikkverkstedet

Henning Remme tok med seg bandet og oppsøkte gamle stier i kveld. Ungdommen på musikkverkstedet fikk servert skikkelig blues - muligens for første gang.

Festdagen i Lierbyen

Liungene bør innfinne seg når Kultursleppet arrangeres i morgen --

Lierdagene 2005 – 3. -5. juni

Komplett program for Lierdagene

Overkjørte motstanderne

St Hallvard Håndballklubbs G 16-lag økte sine sjanser til å nå NM-sluttspillet etter to gode kamper i går. Keeper Jørgen Kransberg spilte to strålende kamper.

Hevet seg mange hakk

Det sier Ketil Verpelstad og framhver spissen Tommy Heving (på bildet) i sin rapport etter kvalikkampene til Liungen Stars på lørdag

Flott innsats, Tranby Turn!

Under første dag av kretsmesterskapet i turn i Tranbyhallen ble det flere plasseringer helt i toppen for arrangørklubben

Enda en stor prestasjon

Liernett beklager at vi ikke fikk med at Eirik B. Langerud gikk så godt under "Lille-Birken" på lørdag

Program for Ungdommens Kulturmønstring

Årets kulturmønstring fredag 25. januar byr på et mangfold av innslag

- Godt fornøyd med plasseringen

- Det sa Sindre Jansson Haverstad fra Tranby etter første dag av "Ski-o-touren" i Østerrike i dag

Futsalgutta tapte tre kamper

Det ble vanskelig, da "playmakeren" Kenneth Strysse (th) måtte gi seg etter en kneskade

Skikarusell på Tranby

Lier IL arrangerte årets første skikarusell siste uke på Tranby og fortsetter på tirsdag.