Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 47896c1c676f2e9974079836c936f280

Tranby skolekorps til topps

I søndagens Buskerudmesterskap ble det en førsteplass for Tranby skolekorps og ekstra pris til juniorkorpset.

Tranby skolekorps Hovedkorps med dirigent Henrik Trømborg, stilte i søndagens Buskerudmesterskap på Hønefoss som regjerende mestere. Spenningen var stor til årets konkurranse, da det i år stilte fire korps i samme divisjon. Denne divisjonen er for tiden øverste divisjon i Buskerud.

Men hvilken musikalsk gjeng dette er. Årets konsertstykker; Into the joy of spring og Three Klezmeers miniatures ble fremført med en fantastisk spilleglede og en innlevelse slik at de begeistret både publikum og dommere. Her fikk virkelig korpset vist hva som bor i dem.

Tilbakemeldingene fra dommerne var strålende og resultatet var en overlegen 1. plass i Buskerudmesterskapets 2. divisjon - med 91 av 100 oppnåelige poeng.

Tranby skolekorps Juniorkorps, under ledelse av dirigent Richard Blichfeldt, deltok også i konkurransen. Det er ingen rangering av de yngste musikantene, men juniorkorpset sjarmerte dommerne og oppnådde ‘Balanseprisen’.

De gode resultatene som Tranby skolekorps oppnår er en følge av et det gode arbeidet som drives i Liers største skolekorps. Korpset feiret sitt 50 års jubileum i fjor og hadde mange jubileumsaktiviteter på ulike arenaer. Også i 2012 vil det skje mye i Tranby skolekorps. Gled dere til å høre Buskerudmesterne på 17. mai og på Kultursleppet i juni!

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 19. mars 2012 10:40: Ragnar Hornstuen
Gratulerer alle Tranby musikanter!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode