Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Kreativ læring

De tre skolekorpsene, Tranby skolekorps, Høvik og Lier skolekorps og Sylling og Oddevall skolekorps skal for første gang ha et felles seminar som avsluttes med konsert på Sylling skole på søndag.

- Vi håper dette vil bli kreativ læring for alle skolekorpsene i Lier, skriver Anders Buttedahl i Tranby skolekorps i en epost til Liernett.

Søndag 24. oktober samles musikanter fra de tre skolekorpsene i Lier til felles seminar på Sylling skole. - På tvers av korpsene lager de 140 musikantene fire korps. De nye korpsene settes sammen etter alder i anledning seminaret for å spille sammen med andre, lære ny musikk, få nye venner og for å holde en flott konsert, skriver Buttedahl.

- Musikkantene får en unik mulighet til å få utfordringer på sitt eget nivå og å spille sammen med andre enn de er vandt med. Korpsenes egne dirigenter har fått ansvar for hver sin gruppe. Det hele avsluttes med en konsert der alle gruppene skal presentere det de har lært i løpet av dagen.

Det er første gangen alle skolekorpsene i Lier samarbeider om et slikt prosjekt og de satser på at dette er noe en kan arrangere flere ganger. Å skaffe unger i Lier arenaer der de møtes på tvers av skolekretser er bra for både bygda og korpsene. Håpet er at korpsmiljøet i Lier vil blomstre enda mer med nye samarbeidsformer og læringsmiljøer.

Alle er velkommen til konsert på Sylling skole søndag 24. oktober kl 17:00. Det er gratis inngang, men det vil bli mulighet til å støtte TV- aksjonen for Flyktninghjelpen.

Forrige artikkel:Krig er ei det beste, men …..Neste artikkel:Lei av Fredrikstad, vil til Lier

Flere artikler

© 2019 Sylling Hardcode

Nytt fra Sylling Hardcode nå: cpm.wiki