Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2062c44413c8799dd8feb69ca1ce0031

Korpstur i Kjuttaviga

Tranby Skolekorps’ sommertur gikk i år Sørlandets Musikkfestival i Kristiansand. Fredag morgen reiste 70 musikanter og reiseledere fra Hennummarka med retnin (...)

Tranby Skolekorps’ sommertur gikk i år Sørlandets Musikkfestival i Kristiansand.

Fredag morgen reiste 70 musikanter og reiseledere fra Hennummarka med retning Sørlandet og avslutning på en lang korpssesong.

Vi dro av gårde i øsende regn, men da vi kjørte inn i Kristiansand fredag ettermiddag kom solen frem og den hold seg der under hele oppholdet. Etter innkvartering og kveldsmat ble det tid til en liten øvelse/konsert i skolegården til Sjøstrand skole.

Lørdag morgen skinte sola fra skyfri himmel. Etter morgenstell og frokost, var det på med uniformen og klargjøring for marsjering i Kristiansand sentrum. Vi marsjerte gjennom gatene og endte opp på torget der det ble avspilt to fellesnummer. Over 1.200 musikanter fra 34 korps gir en flott lydopplevelse!

Det var varmt og det gikk med en god del vann under både marsjering og i pausene. Musikantene er flinke til ta vare på hverandre, så vi hadde ingen uhell pga varmen. Da det til og med vanket is på torget, ga det ny energi for å marsjere tilbake til bussene.

Skolen vi var innkvartert på bar sitt navn med rette. Nedenfor skoleplassen lå en deilig sørlandsk badeplass. Der ble det tid for avkjøling før vi dro på St. Hans-feiring i Bendiksbukta. Vi ble servert grillmat og underholdning med bl.a. Idol-Jorunn på scenen. Juniorkorpsets Ingeborg fylte 10 år og måtte opp på scenen sammen med to andre korps-bursdagsbarn. Det var stor stemning da Jorunn ledet an i burdsdagssangen! Og etterpå var det autografjakt.

Søndag var det tur til Dyreparken for alle korpsene. Vi var tildelt spilletid ved inngangen, og både Juniorkorpset og Hovedkorpset leverte kjempebra konserter! Resten av dagen var til fri avbenyttelse. Både badeland, tømmerrenna og løvene ble besøkt. Resten av lommepengene klarte vi også å bli kvitt, før vi satt kursen hjem igjen til Tranby.

Dette var en meget vellykket sommertur, både musikalsk og sosialt. Alle musikanter takkes for en flott tur og for et veldig fint korps-år, og vi håper å se de fleste igjen til høsten!
Forrige artikkel:Norges cup 2 runde på ATV i Mosjøen lørdag 14 juliNeste artikkel:Ballongferd i Lier
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode