Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 7ff9f3f68551688ac54652ef33e637d3

Vangen dyktig linjedommer

Vangen var en dyktig linjedommer på Ullevål søndag.

Odd Arne Vangen fra Sylling var som i Kristiansand i fjor meget dyktig på sine avgjørelser på banen. Synd for oss som er glad i Enga at hoveddommer ikke så den soleklare straffen i 2 omgang. Men det må vi bare leve med 0-0 ble det.

Det var flere liunger på kampen søndag og det var klart at min bror, fetter og jeg ikke kunne sitte i en bil med Rune og Torger som heier på rbk. For det ene var vi usikre på om de noen gang hadde vært utenfor Lier Kommune og kanskje kjørte i feil retning. Så regnet vi med 3-0 til Enga og da hadde vi nok måttet haike hjem igjen.

Etter kampen fikk jeg en prat med Vangen i garderoben og han var meget godt fornøyd med egen innsats. Noe han bør være. Vi håper at han fortsetter i samme still resten av sesongen og får i oktober dømme cupfinalen

Det var en opplevelse å kunne stå på indrebane å ta bilder av Norges beste lag Vålenga og se de spille bedre fotball en rbk som er tippet som nr 1 i år (taperlaget i fjor)


3-0 tippet Kjetil Gulsrud Olsen og Espen Hajum Olsen

Forrige artikkel:Frogner Kirkekor synger jula helt innNeste artikkel:Juleffta'n på Hørtekollen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 25. april 2006 20:21: Gjermund Almaas
Hei!
Synd at alle misunner Rbk den suksessen de har hatt de siste 15 årene. Bare hardt arbeid og profesjonell holdning har skapt den kvaliteten. Vif kan se langt etter noe lignende. kommer ikke til å skje i de neste 10 årene! Se på Rbk!
Rosenborg-fan! Bosatt på Øslandet. Liker god fotball uansett!
Lørdag 29. april 2006 20:25: Enga
Rbk s suksesstid er over. Det er herlig å se at andre lag tør å utfordre de og i tilegg slår de. Tipper rbk som nr 4 ( Enga, Lsk og Lyn kjempet om gullet)
Mandag 1. mai 2006 15:16: <3 ENGA <3
HElt enig! det er fire sterke lag som kjemper om gullet: BRann, VIf, lsk og Lyn. RBK vil nok kanskje greie å kjempe til seg en royal league plass, men det kan bli hardt for dem. De virker på en måte ikke like sultne og ikke så bra samspilte, dessverre for norsk fotball!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode