Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4e9986145c2336451473003f8fc5db82

Klar for cupfinalen

Kristoffer Helgerud, Lier Idrettslag, er 4. dommer under morgendagens cupfinale

Med Tom Nordli på benken kan det bli temperamentsfullt på laglederbanken, spesielt hvis storfavoritt Lillestrøm  Sportsklubb skulle komme i vanskeligheter mot Askeladden, FK Haugesund.

Liernett var i kontakt med Kristoffer i dag. Han er innlosjert på "hemmelig" hotell natta før finalen. Men Liernett har gjort avtale med han og vil følge kampen fra pressetribunen og fra fotohold, med et spesielt blikk mot området mellom laglederbenkene   Vi regner å bringe noen fotoglimt etter kampen og et intervju med Liers mann i finalen. Kristoffer har tidligere i sesongen vist at han takler presset som dommer. Ikke barf e skal han passe på Nordli og evntuelt at andre engasjerte lagledere følger spillereglene. Han skal også se til at innbytte blir foretatt reglementært. Og så er er han ansvarlig for at at riktig forlenget spilletid blir gitt.
Vi både håper og tror at det går fint denne gangen også for den sindige og blide lungen ---


For ordens skyld bør det bemerkes at assistendommer Odd Arne Vangen, trysling bosatt i Sylling, med både lang karriere som tippeliga- og FIFA dommer,  var assistentdommer i cupfinalen i 2002.

Et spørsmål til våre lesere: - Hvilke liunger har opplevd en eller flere cupfinaler, enten som spiller på banen eller som innbytter?


Forrige artikkel:Moralens voktere –Neste artikkel:"Fredsmegler" på Ullevaal
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode