Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 80cbed025a3195aad55f8ed56fc9f160

I aksjon på Tv 2 i dag?

Det er store muligheter for at Thomas Sørum blir den andre liungen gjennom historien som får sjansen på A-landslaget i fotball. Han var svært ambisiøs allerede som guttespiller, forteller en tidligere lagkamerat.

Hvem var den første? - Liernett utfprdrer sine lesere til å finne ut hvem som var den første liung som spilte på vårt gjeveste fotballandslag. Vi trekker ut premier blant de som eventuelt har riktig svar. Vi vil også ha navnet på den opprinnelig lierklubben ("moderklubben"). Send svaret til torger@liernett.no og merker det med emne: a-landslaget!

Marius Vilhelmshaugen (ex Spa/Bra og ex Liungen) spilte sammen med Thomas i tre-fire år på midten av nittitallet. Jeg husker spesielt en kamp som vi tapte 5-6 på Liungbanen. Thomas scoret alle målene. - Vanligsvis er man kanskje nokså fornøyd når man scorer så mange mål. Men det da vi gikk i garderoben, satt en spiller igjen på banen, helt knust og med tårer i øyekroken. Det var Thomas, forteller Marius som selv avsluttet sin aktive karriere i fjor for Spa/Bra i 4. divisjon.

- Thomas var allerede den gang en meget god avslutter. Han har et godt fotballhode, sier jevngamle Marius. Vi hadde et bra guttelag  som spilte i Interkretsserien. Men Thomas forlot Liungen til fordel for NTG  (Norsk Toppidrettgymnas), da han ble 17 år. - Men det var veldig moro å spille sammen med han i guttedagene, spesielt da jeg spilte spiss sammen med han, sier Marius Vilhelmshaugen

Drillo har fulgt Thomas over lengre tid og er imponert over det han har prestert:
Drillo til VG Nett: - Sørum er et eksempel for unge spillere.
Metaforen berg- og dalbane passer sjeldent bedre enn til Lier-gutten, som sent i forrige uke fikk beskjed om at han for første gang i løpet av sine snart 29 år skal representere landet sitt. .

Les mer her; http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/landslaget/artikkel.php?artid=10015799

- Egentlig har jeg ikke tenkt at jeg skulle komme på landslaget. Jeg er for gammel til å drømme og realistisk av natur, sier Sørum til NTB.

Les mer her: http://www.ba.no/sport/article5802151.ece

I går var det nettprat med Thomas, les her:
http://www.fotball.no/Landslag_og_toppfotball/Landslag/A-menn/2011/Nettprat-med-Thomas-Sorum/

Det er ingen ung debutant. Han fyller 29 år fredag i neste uke. Men Thomas, med en seniorkarriere i både Strømsgodset (to perioder), Manglerud Star og FK Haugesund, har spilt to U-landskamper tidligere.
I 2009 ble han stoppscorer i 1. divisjon for Haugesund med sine 24 mål og bidro sterk til opprykket til eliteserien. I fjor ble det 10 mål på Thomas og en overraskende 6. plass for haugesunderne. Thomas ble ytterligere populær hos hjemmepublikum med sine 10 scoringer før han ble solgt til Helsingborg i høst.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode