Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ad37075b68729064e819b5893e2d3127

Drillo som premieutdeler

- Jeg fikk aldri spille i slike cuper som barn, sa Frode Grodås til Liernett like etter en hyggelig prat med noen av et tusentallig unge spillere under Bendit Cup i dag.

 - Jeg fikk bare oppleve å delta i Norway Cup, sa den tidligere landslagskeeperen (født i 1964). Senere ble det spill for både Sogndal, Lillestrøm, Chelsea, Schalke 04 og Hønefoss, ved siden av landslaget. Han var landslagskeeper, da Norge slo Brasil 2-1 under VM i 1998.

Både Egil Drillo Olsen og Frode Grodås så ut til å storkose seg på Tranby i dag sammen med et stort publikum. Drillo fornektet seg ikke. Daglig leder, Brita Røed, fortalte at Drillo spurte henne om hun viste hva som er Liers høyeste  punkt. - Jeg gjettet Storsteinsfjell, sa Brita. - Feil, repliserte Drillo. - Det er Flagret, fastslo han. Så er spørsmålet om han hadde sjekket det like før han reiste til Lier. Uansett, hans store interesse for også lokal geografi ble bekreftet.

 - Åssen går det Olsen, ropte Grodås til landslagssjefen. - Bare det er nok premier så går det nok bra, svarte drillo og gliste tilbake. her er det en ung lierspiller som får sin premie.

Her har Drillo delt ut premier til ett av Syllings jentelag.

Frode Grodås skrive sin autograf på jakka til Sander Røed (foto: Ingrid Haug)

- Oj, ble det frispark? - Hvem skal ta det? Et av Lier IL s jentelag i et vanskelig valg i en dødballsituasjon.

Jentelag fra Liungen og Sylling kjemper om ballen.

Trygg-Arild Heiden hadde tatt med seg laget sitt i Bærum Sportsklubb. - Det  er første ganng vi deltar med dette laget. Men det er  en flottg turnering så vi kolmmer tilbake neste år sier Heiden. Her sammen med  sønnen Even (nærmest) og kameraten Adran Pujol Hollum.

 NB. Liernett legger ut mange flere bilder, i tillegg til video fra helgens største fotballfest for de yngste vårt i  distrikt

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode